Unde Mergem cu Copiii în Vacanţa de Primăvară? Idei pentru Paşte în Zona Bucureştiului

Unde mergem cu copiii de Paşte în zona Bucureştiului, recomandările noastre pentru un weekend prelungit la începutul vacanţei de primăvară a elevilor.

În 2017, atât paștele catolic cât și cel ortodox se sărbătoresc în aceeași zi, pe 16 aprilie. De asemenea, în perioada 19-30 aprilie 2017 va fi vacanța de primăvară a elevilor. Ca de obicei, apropierea celor două perioade de vacanţă va face ca cei mici să beneficieze şi de o punte care va prelungi vacanţa din 14 până în 30 aprilie.

Vezi unde mergem cu copiii de Paşte în Zona Bucureştiului anul acesta.

POMPĂM ADRENALINĂ
LA KARTING – AMCKART TUNARI

~ unde mergem cu copiii de Paşte în zona Bucureştiului ~

Unde Mergem cu Copiii de Paşte în Zona Bucureştiului AmckartNe pregătim pentru senzaţii tari şi mergem la karting! Centrul de agrement Amckart este construit pe o suprafaţă de 63000 mp şi oferă singura pistă de karting outdoor din zona Bucureştiului. Programul este de luni până duminică de la ora 10:00 iar preţurile pleacă de la 45 de lei pentru 10 minute de adrenalină pentru un kart de 6,5 cp. Vezi aici unde este centrul şi nu uita să vezi disponibilitatea şi să faci o rezervare prelabilă.


📬

Abonează-te la newsletterul GOKID!


VEZI DETALII


NE AVENTURĂM ÎN AER LIBER
LA PARCURILE DE AVENTURĂ ÎN ZONA BUCUREŞTIULUI

~ unde mergem cu copiii de Paşte în zona Bucureştiului ~

Unde Mergem cu Copiii de Paşte în Zona BucureştiuluiViziteaza parcurile de aventura din zona Bucureştiului unde se pot face catarari, escalada, tiroliana, tir cu arcul si multe alte activitati sportive si distractive pentru copii si adulti.

VEZI LISTA


EXPLORĂM O LOCAŢIE NOUĂ
AGREMENT LA ARTHA PARK SNAGOV

~ unde mergem cu copiii de Paşte în zona Bucureştiului ~

Unde Mergem cu Copiii de Paşte în Zona Bucureştiului Artha Park
Credit foto: Bogdan Botofei

La doar 30 de km de Bucuresti, la intrarea in Snagov Sat, ne aşteaptă Artha Park, o locaţie multifuncţională care ne permite conectarea cu natura. Parcul Artha oferă acces direct pentru drumeţii, ciclism sau călărie în Padurea Snagov. La baza nautică puteţi face plimbări cu barca sau vaporaşul pe Lacul Snagov. Pentru relaxare găseşti o zonă de lounge, cu foisoare şi bar & grill. Cei mici se pot bucura de terenuri amenajate pentru activităţi sportive şi locuri de joacă.

VEZI DETALII


MERGEM SĂ CĂLĂRIM
7 CLUBURI DE ECHITAŢIE ŞI FERME KID-FRIENDLY LÂNGĂ BUCUREŞTI

~ unde mergem cu copiii de Paşte în zona Bucureştiului ~

Unde Mergem cu Copiii de Paşte în Zona Bucureştiului 1Echitaţia este un sport nobil în primul rând datorită conexiunii deosebit de puternice care se stabileşte între om si animal. Omul reuşeşte să stăpânească cu adevărat calul atunci când dobândeşte un set de abilităţi necesare, cum ar fi autocontrolul şi depăşirea temerilor, iar prin practică dezvoltă o comunicare bună cu partenerul său. În plus faţă de cele menţionate, echitaţia aduce şi beneficii fizice pentru copiii practicanţi, cum ar fi dezvoltarea musculaturii, a mobilităţii şi echilibrului. Vezi lista noastră de recomandări de excursii în familie la cai.

VEZI LISTA


IEŞIM LA PĂDURE
LA AER CURAT, ÎN FAMILIE

Unde Mergem cu Copiii de Paşte în Zona Bucureştiului la padureCu toţii ne aducem aminte că în copilărie ne erau permise multe lucruri riscante, pe care în prezent părinţii le consideră de-a dreptul periculoase. Şi chiar dacă nu ne erau permise unele dintre ele, fiind lăsaţi foarte mult să ne descurcăm, pur şi simplu ne luam libertatea de a le face. Doar eram „generaţia cu cheia la gât”! Ce loc mai bun să le permitem celor mici să îşi asume riscuri sub supravegherea noastră decât la pădure? Iată 8 recomandări de păduri în jurul Bucureştiului unde ieşim în familie.

VEZI LISTA

–◊–

PAGINA URMĂTOARE

1
2
3
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea împlineşte în curând şapte ani şi recent a început o nouă aventură: merge la şcoală! Am parcurs şapte ani plini de transformări pentru toată familia. Venirea ei pe lume m-a ajutat enorm să ma schimb aşa cum îmi doream. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU