Târguri de Crăciun 2018 – 2019. Lista Completă @ București

Facem pentru tine un tur complet al târgurilor de Crăciun din București, locuri unde poți ieși în familie în perioada de sărbători decembrie 2018 – ianuarie 2019. Dacă afli despre astfel de evenimente și nu le vezi în lista te rugăm să ni le semnalezi pentru a le introduce în listă pentru toți părinții din București.

Îți mulțumim!

 ♣

Târgul Poveste de Crăciun de la Opera Comică

29 NOIEMBRIE – 15 IANUARIE

Târgul Poveste de Crăciun de la Opera Comică își redeschide porțile și anul acesta, pentru a treia ediție. Târgul se întinde pe o suprafață de 8000 m2, unde veți putea găsi atracții precum: spectacole pentru copii, Salonul lui Moș Crăciun, Atelierele Spiridușilor, Curtea Renilor, Patinoarul Copiilor, Caruselul cu jucării, derdelușul OCC și alte atracții.

VEZI DETALII

Târgul Cărtureștilor: micul târg de cadouri deștepte

1-31 DECEMBRIE

Știm că fiecare petrece sărbătorile de iarnă în felul lui, așa că am strâns la #TârgulCărtureștilor idei de cadouri magice sau pragmatice, naive sau ironice, tradiționale sau neconvenționale, baroce sau minimaliste, simbolice sau hiperbolice. Oricare ar fi stilul tău, găsești în librărie tot ce îți trebuie pentru un playlist de cadouri care să sune bine. Fă-ne o vizită și bucură-te de experiența alegerii de daruri care spun povești.

VEZI DETALII

Îți recomandăm: Jocuri Deosebite, 100% Românești

Targul de Cadouri Handmade
la Galeria de Arta Lipscani

14-30 DECEMBRIE

Ne bucuram impreuna de magia sarbatorilor de iarna la Targul de Cadouri Handmade la Galeria de Arta Lipscani. Aici vei descoperi cadourile perfecte pentru cei dragi, realizate cu maiestrie de artizani romani iar copii vor participa la ateliere gratuite de decoratiuni pentru bradul de Craciun.

VEZI DETALII

ALT.Crăciun 2018

13-21 DECEMBRIE

Târgul alternativ de Crăciun revine între 13-21 decembrie la ARCUB cu nume cool din muzica românească și un târg de fashion, bijuterii, jucării, accesorii și obiecte de design semnate de artiști autohtoni renumiți. În cele nouă zile de ALT.Crăciun, în pasajul Gabroveni vin artiști, coruri și trupe de rock, pop și folk pentru concerte live. Concerte altfel, design românesc și cadouri la a patra ediție ALT.Crăciun de la ARCUB.

VEZI DETALII

Târgul de Crăciun Oficial al Bucureștiului

30 NOIEMBRIE – 26 DECEMBRIE

Târgul de Crăciun Oficial al Capitalei se desfășoară anul acesta până pe 26 decembrie 2018, în Piața Constituției. Evenimentul atrage peste 1 milion de vizitatori din țară și din străinătate. Vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole, de un târg tradițional format din peste 100 de căsuțe cu decorațiuni și produse de sezon, patinoar și Casa lui Moș Crăciun.

VEZI DETALII

Piața de Crăciun București

30 NOIEMBRIE – 28 DECEMBRIE

Piața de Crăciun București se deschide între 30 noiembrie și 28 decembrie 2018 pe esplanada cu statui din Piața Universității, în intervalul orar 10:00 – 22:00. Centrul Capitalei va deveni, ca în marile metropole, un spațiu alternativ de relaxare și petrecere a timpului liber alături de cei dragi în perioada sărbătorilor de iarnă.

VEZI DETALII

Maison 13 Christmas Fair

21-22 DECEMBRIE

Intra in spiritul sarbatorilor magice de Craciun alaturi de Maison 13. Aici vei descoperi cadourile perfecte pentru cei dragi realizate cu maiestrie de artizani si designeri romani. Colindele, vinul fiert, si mancarurile traditionale vor intregi atmosfera de iarna. Ia-ti prietenii si familia si vino sa ne bucuram impreuna.

VEZI DETALII

Târg de Crăciun la L’ Atelier des Fêtes

22-23 DECEMBRIE

Vă invităm să ne călcați pragul și să alegeți pentru voi sau pentru cei dragi, cele mai frumoase, creative și originale cadouri.

VEZI DETALII

VEZI CELELALTE TÂRGURI

1
2
3
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea împlineşte în curând şapte ani şi recent a început o nouă aventură: merge la şcoală! Am parcurs şapte ani plini de transformări pentru toată familia. Venirea ei pe lume m-a ajutat enorm să ma schimb aşa cum îmi doream. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU