SoulKids – Atelier de Life-Skills pentru Copii intre 6 si 12 ani

Programul a fost creat in Singapore si vine pentru prima data in Romania.

Awarded ‘Best in Class’ by Harper’s Bazaar 

Awarded ‘Licensor of the Year’ by FLA Singapore 

Awarded ‘Best Life Skills Education Program’ by Parent’s World Magazine 

www.soulkids.org

Incredere în sine, gândire pozitivă, răbdare, perseverența, lucrul în echipă, cum sa te uiti la ce ai tu special si sa nu te compari cu altii sau bullying, totul prin povesti si jocuri.

Copiii se distreaza de minune si invata in acelasi timp lectii importante pentru fericirea si succesul lor.

Andru a fost foarte incantat; l-au impresionat atat continutul povestilor,  cat si stilul de povestire si joculetele. Mi-a spus povestea marii si a felului in care o privim, povestea vorbelor care se intorc, a celor doi caini pe care ii hranim, povestea furnicilor s.a.  A iesit plin de energie buna, desi era dupa o zi foarte plina, cu destula agitatie in prima parte a ei. Ne dorim amandoi sa revina in grupul din iunie! Va multumim!

Puncte esentiale: 

  • Valoarea ta este aceeași indiferent ce spun cei din jur
  • Ce înseamnă să ai o minte deschisă și cum dacă faci lucruri noi te ajută să te dezvolți
  • Despre încredere în sine, concept și body language
  • Uită-te la ce te face pe tine special și nu te compara cu alții
  • Gândire pozitivă vs gândire negativă
  • Ce înseamnă și la ce ajută lucrul în echipă
  • Cum să fii perseverent și să nu te dai bătut

Lara mi-a spus sa va transmit ca s-a simtit foarte bine si cel mai mult i-au placut povestile! Am incurajat-o sa spuna si daca nu i-a placut ceva, ca sa puteti sa adaptati programul din mers; mi-a spus ca i-a placut tot! Asa ca…ne vom revedea cu siguranta, Lara abia asteapta!

Despre Dana Ilies, SoulKids Mentor

După ce am lucrat timp de 2 ani la SoulKids Singapore, și am participat ca mentor la toate programele organizate de ei în acest timp, am decis că ar fi o oportunitate extraordinară să ofer acest program și copiilor din România.

Trainingul pentru a deveni SoulKids Mentor mi-a schimbat modul de a vedea lucrurile și a trăi în viața de zi cu zi, nu are nimic din ceea ce te-ai putea aștepta de la un training obișnuit. Gândirea în spatele acestui training este că un Mentor inspiră, că el trebuie să fie lecția nu doar să spună o poveste. Prima lecție a fost că nu poți da ceva ceea ce tu nu ai. Vikas ne-a ajutat să ne evaluăm fiecare cotlon al minții noastre, am învățat sa identificam și evaluăm prejudecățile, am învățat să ascultăm mai mult decât să încercăm să convingem, că este ok să fim „puțin ridicoli” din când în când sau să facem greșeli,  să avem curajul să ieșim din zona de confort și să încercăm să ne depășim limitările. A fost un pas extraordinar, însă ce a venit după aceea în atâtea programe SoulKids la care am participat m-a făcut să simt că mi-am găsit un scop al vieții mele, să ajut orice copil să viseze departe și să-și îndeplinească visurile.

Este înălțător să vezi privirile fericite ale copiilor care te ascultă spunând povesti, să simți că ii ajuți să crească frumos, să stea la adăpost de negativism și să știe rețeta succesului și fericirii. (există așa ceva, am învățat asta tot aici). Timp de 2 ani am fost mentor pentru multe programe SoulKids, fiecare program are o structură similară, dar ceea ce îl face deosebit de fiecare dată sunt copiii care contribuie la discuții și aduc energia lor. Am avut copii din toate colțurile lumii: USA, Elveția, Germania, Cambodgia, Coreea de Sud, Olanda, Australia, UK, Turcia, Brazilia, Franța, Singapore sau Noua Zeelanda. Indiferent de unde sunt, copiii au aceeași curiozitate și deschidere de a învăța lucruri noi, de a pune întrebări. Am învățat sa prețuiesc unicitatea fiecărui copil și la fel am învățat că, într-un mediu care îl sprijină, nu exista limite la ceea ce el poate realiza.

Detalii Eveniment

Data:
Joi 12 Iulie 2018

Program:
10:00 - 13:00

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL