SoulKids – Atelier de Life-Skills pentru Copii intre 6 si 12 ani

Sâmbătă 08 Decembrie 2018
București

Programul a fost creat in Singapore si vine pentru prima data in Romania.

Awarded ‘Best in Class’ by Harper’s Bazaar
Awarded ‘Licensor of the Year’ by FLA Singapore
Awarded ‘Best Life Skills Education Program’ by Parent’s World Magazine

SoulKids QuickStart Life-skills 6-12 ani, 15:00 – 18:00

SoulKids este un program transformațional care ajută copilul să dezvolte încredere în sine, îl incurajează să găsească ceea ce îl face pe el special și să nu se compare cu alții, să fie perseverent, să gândească pozitiv, să fie deschis la a încerca lucruri și experiențe noi, să pășească în afară zonei lui de confort și să lucreze în echipă. Vorbim despre bullying, despre ce este frică și cum să ne învingem temerile, despre influențe negative din jurul nostru și credințe care ne limitează.

Totul se transmite prin jocuri și povești. Copiii se distrează de minune și învață în același timp lecții importante pentru viață lor. Pentru că fiecare copil să primească atenție individuală, grupa va fi de maxim 8 copii.

Programul are un foarte mare impact și diferența se vede încă din prima zi.

Încredere în sine, Perseverența, Lucrul în Echipă, Gândire pozitivă, Minte deschisă

Sunt unic, special și extraordinar!

SoulKids QuickStart Life-skills pentru copii de 6-12 ani

Decembrie 8 @ 15:00 – 18:00

Pret: 210 RON

Locatie Education Point, Str Mendeleev 7, sector 1 Bucuresti. Vezi harta/rută.

QuickStart este un program introductiv care le prezintă copiilor câteva din învățăturile esențiale SoulKids. Copiii vor învăța lecții importante și câștiga înțelepciune jucându-se și ascultând povesti.
Copiii se distreaza de minune si invata in acelasi timp lectii importante pentru fericirea si succesul lor.

Eva a fost extrem de incantata de curs si deja aplica o mare parte din lucrurile pe care le-a invatat. Intr-adevar a fost impresionata de povestea celor 2 catei si i-a ramas bine intiparita in cap ideea de « pe care il hranesti acela castiga, dar niciunul nu dispare pt ca este normal sa existe cele 2 forte in orice om.

Puncte esentiale: 

  • Valoarea ta este aceeași indiferent ce spun cei din jur
  • Ce înseamnă să ai o minte deschisă și cum dacă faci lucruri noi te ajută să te dezvolți
  • Despre încredere în sine, concept și body language
  • Uită-te la ce te face pe tine special și nu te compara cu alții
  • Gândire pozitivă vs gândire negativă
  • Ce înseamnă și la ce ajută lucrul în echipă
  • Cum să fii perseverent și să nu te dai bătut

Detalii organizatorice

Testimoniale copii:

Testimoniale părinți:

Sunt foarte incantat de experienta acestui curs. Inca de ieri seara, Rares a spus in masina 5 povesti. Am fost incantat de concluziile lui, despre faptul ca trebuie sa ne acceptam si sa ne bucuram pentru felul in care suntem. „Suntem unici!”
Despre ce ganduri transmiti, pentru ca ti se intorc inzecit.
Dar de astazi dimineata Rares este un alt copil. 
Dimineata obisnuia, imediat ce s-a trezit sa se joace pe telefon si sa manance in pat, dar in aceasta dimineata, s-a trezit, si-a facut patul, s-a spalat pe dinti singur, s-a dus in camera lui si s-a schimbat de haine, si-a preparat lapte cu cereale, si le-a incalzit singur la cuptorul cu microunde si a mancat, toate acestea fara sa-i spuna cineva, . 
Ce sa spun, este un alt copil. 

Andru a fost foarte incantat; l-au impresionat atat continutul povestilor, cat si stilul de povestire si joculetele. Mi-a spus povestea marii si a felului in care o privim, povestea vorbelor care se intorc, a celor doi caini pe care ii hranim, povestea furnicilor s.a. A iesit plin de energie buna, desi era dupa o zi foarte plina, cu destula agitatie in prima parte a ei. Ne dorim amandoi sa revina in grupul din iunie!
Va multumim!

 ♦

Despre Dana Ilies, SoulKids Mentor

După ce am lucrat timp de 2 ani la SoulKids Singapore, și am participat ca mentor la toate programele organizate de ei în acest timp, am decis că ar fi o oportunitate extraordinară să ofer acest program și copiilor din România.

Trainingul pentru a deveni SoulKids Mentor mi-a schimbat modul de a vedea lucrurile și a trăi în viața de zi cu zi, nu are nimic din ceea ce te-ai putea aștepta de la un training obișnuit. Gândirea în spatele acestui training este că un Mentor inspiră, că el trebuie să fie lecția nu doar să spună o poveste. Prima lecție a fost că nu poți da ceva ceea ce tu nu ai. Vikas ne-a ajutat să ne evaluăm fiecare cotlon al minții noastre, am învățat sa identificam și evaluăm prejudecățile, am învățat să ascultăm mai mult decât să încercăm să convingem, că este ok să fim „puțin ridicoli” din când în când sau să facem greșeli,  să avem curajul să ieșim din zona de confort și să încercăm să ne depășim limitările. A fost un pas extraordinar, însă ce a venit după aceea în atâtea programe SoulKids la care am participat m-a făcut să simt că mi-am găsit un scop al vieții mele, să ajut orice copil să viseze departe și să-și îndeplinească visurile.

Este înălțător să vezi privirile fericite ale copiilor care te ascultă spunând povesti, să simți că ii ajuți să crească frumos, să stea la adăpost de negativism și să știe rețeta succesului și fericirii. (există așa ceva, am învățat asta tot aici). Timp de 2 ani am fost mentor pentru multe programe SoulKids, fiecare program are o structură similară, dar ceea ce îl face deosebit de fiecare dată sunt copiii care contribuie la discuții și aduc energia lor. Am avut copii din toate colțurile lumii: USA, Elveția, Germania, Cambodgia, Coreea de Sud, Olanda, Australia, UK, Turcia, Brazilia, Franța, Singapore sau Noua Zeelanda. Indiferent de unde sunt, copiii au aceeași curiozitate și deschidere de a învăța lucruri noi, de a pune întrebări. Am învățat sa prețuiesc unicitatea fiecărui copil și la fel am învățat că, într-un mediu care îl sprijină, nu exista limite la ceea ce el poate realiza.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 08 Decembrie 2018

Program:
15:00 - 18:00

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL