Școala de Vară în Limba Germană pentru Copii 2018 | Kinder Kultur Haus

25 Iunie - 14 Septembrie 2018
București

Kinder Kultur Haus îi invită pe cei mici la cea mai interactivă școala de vară în limba germană pentru copii în 2018, bazată pe o abordare multi-senzorială și recapitulări frecvente pentru fixarea și aprofundarea cunoștințelor acumulate.

Fie ca a mai invatat germana, fie ca este incepator, copilul tau poate veni la vara sa exerseze germana intr-un cadru animat de instrumente muzicale, jocuri si povesti la tabla interactiva, ateliere de desen. De asemenea cei mici isi vor testa abilitatile practice la imprimanta 3D!

Totul în limba germană!

Află mai multe detalii referitoare la scoala de vară în limba germană pentru copii 2018 completând formularul de contact sau la telefon 0773 973 955.

De ce limba germană la copii?

Dovezi științifice arată cum invătarea limbii germane structurează anumite conexiuni neuronale care îl ajută pe copil în gândirea logică. Studiile privind plasticitatea creierului ne arată că legăturile neuronale se pot reorganiza atunci când copiii invată lucruri noi sau memorează noi informații.

Școala de Vară în Limba Germană Kinder Kultur Haus

Perioada: 25 iunie – 14 septembrie

Posibilitatea inscrierii pentru una sau mai multe saptamani tematice.

Fiecare săptămână va aborda un nou subiect, pe care îl parcurgem și îl îmbogățim în fiecare zi cu vocabular nou pe care îl punem în practică prin cântecele, desene, povești la tabla interactivă, activități practice precum cusut, gătit, construit, totul în limba germană!

Orar: ne întâlnim zilnic, 2 h, fie dimineața de la 10 – 12, fie de la 17 – 19. Astfel o săptămână însumează 10 ore didactice.

Grupe: 6 cursanți, împărțiți pe categorii de vârstă și cunoștințe de germană.

Costuri: 250 / saptămâna. La rezervarea unui loc în mai mult de o săptămână, veți plăti 200 lei / săptămână.

Daca vă înscrieți împreună cu un prieten, beneficiați amândoi de reducere 10%!

Locație: Anton Pann, 17 A, zona Unirii

Avantaje privind invătarea limbii germane de către copii:

  • Copilul își dezvoltă abilități de comunicare încă de mic, își antrenează concentrarea pe activitățile ce le are de făcut și va interacționa mult mai ușor cu copiii și oamenii din jurul sau;
  • Învățatul unei limbi noi deschide calea spre noi experiențe, oportunități și le permite să întâlnească persoane pe care nu le-ar fi întâlnit dacă ar fi vorbit doar limbă maternă;
  • Mai târziu, în domeniul afacerilor, comunicarea în limba germană cu partenerii de afaceri vorbitori de limbă germană contribuie la imbunătătirea relației de afaceri. Astfel cresc șansele unei comunicări efective și, automat, rată de succes;
  • Copilul crește mai sănătos. Ultimele două decenii de studii arată că o minte bilingva beneficiază de aproximativ 5 ani în plus de rezistentă împotrivă demenței sau bolii lui Alzheimer.

Metodele de predare KinderKulturHaus

O sedintă de limba germană la KinderKulturHaus începe cu un scurt exercițiu fizic de eliberare a energiei neconsumate și de concentrare asupra noului subiect din acea zi. Scurte intrebări din lecțiile precedente aduc înapoi cursantul într-o atmosferă bună de recapitulare.

Urmează apoi 40 de minute de introducere în noua temă, în care cursantul află noi informații pe care le va reaplica în ultima parte a ședinței prin activităti centrate pe funcțiile senzoriale, exersarea și aplicarea vocabularului prin jocuri de rol. Copiii sunt de asemenea stimulați să participe la activități în echipe, cântecele, povestiri, activități practice precum desen, construcție sau lucrul manual, activități la tablă interactivă aplicate prin softuri speciale de învățare a limbii germane.

La finalul fiecărui modul se evaluează cunoștințele și se face prezentarea unui proiect fie individual, fie în echipă. La această ultima ședința sunt invitați părinții care vor lua parte la prezentare, dar și la o discuție individuală cu trainerul despre evaluarea cunoștințelor și sugestii de îmbunătățire.

Abordarea multi-senzorială ajută la menținerea tinerilor cursanți motivați mai mult. Un rol important îl joacă dialogurile vesele și fotografiile din manual, care au un efect de motivație și incurajează cursanții să participe activ.

Materia este structurată în formă de spirală ceea ce permite recapitularea frecventă și aplicarea cunoștințelor mai departe pe tot parcursul modulului. Spre exemplu, informațiile din primele lecții sunt folosite mai departe și la următoarele lecții până când cursantul și le însușeste și nu îi mai creează dificultăți.

Sunt introduse frecvent ore de citire a poveștilor pe tabla interactivă care sunt însoțite de imagini foarte colorate, cu multă identitate vizuală, iar în bază lor, copiii vor face exerciții interactive, vor născoci singuri finalul, vor ține minte anumite replici etc.

Ce spun părinții și cursanții despre Kinder Kultur Haus

“Am fost surprinsă în mod plăcut de modul în care au organizat acești profesori de limba germnă cursurle pentru copii. Daca vrei sa iti inscrii copilul la un curs de limba germană, unde sa invete mult mai mult decat cantece in limba germana pentru copii, aici este locul potrivit. Recomand pentru unicitate și inovație seriozitate!”

Luminita Stan, mama Ioanei – 10 ani

“Copiii descoperă noi universuri magice pentru că le caută. Această școală de limba germană vă ajută să le oferiți copiilor dumneavoastră șansa să descopere universul limbii germane cu ajutorul tehnicilor de invațare ultramoderne!”

Corina, mama lui Andrei – 8 ani
Află mai multe detalii referitoare la scoala de vară în limba germană pentru copii 2018 completând formularul de contact sau la telefon 0773 973 955.

Detalii Eveniment

Perioada:
25 Iunie - 14 Septembrie 2018

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL