Modelează-ți liber visele. Atelier fara limita de varsta

16-17 Ianuarie 2019
București

Într-o lume în care totul se face urmand reguli stricte, tematici, cerințe specifice este important să exersezi in mod constant starea de libertate a exprimării pentru a avea beneficii cu adevărat. Acceptarea greșelii, învățarea prin observare directă, dezvoltarea creativității, înțelegerea faptului că doar prin repetiție devii mai bun în ceea ce faci, intr-un cadru lipsit de competitivitate, unde nonjudecata si exprimarea libera sunt un must, sunt elemente care contribuie la crestera armonioasa a copiilor si sunt unelte cu adevarat terapeutice pentru adulti.

Un atelier în care nu te ingrădește nimeni si nimic, unde te poți juca cu lutul liber, spontan, într-un cadru lipsit de judecată si evaluare intre orele 15 – 18 Marți, Miercuri si Joi, iar sâmbăta intre orele 11 – 14.

Te așteptăm să creezi liber, să faci greșeli pe măsură ce creezi sau să îți dai seama că ideea ta inițială nu funcționează așa cum credeai. Nicio problemă! Așa vei invăța să devii mai prezent pe măsura ce vei încerca să abordezi creația ta dintr-o altă perspectivă până când vei atinge obiectivul final. Noi vom fi lângă tine pe post de observatori, iar la sfarsitul orei te vom intreba un singur lucru:

Pentru acest tip de atelier recomandam mai multe sesiuni, asa ca am pregatit câteva tipuri de abonament. Însa, daca alegi sa vii doar o singura data ai si aceasta varianta.

Detalii atelier:
Durata: 60 minute
Costuri:

Costul atelierului cuprinde argila si uneltele folosite

RECOMANDAT – Abonament 3 luni / o sesiune pe saptamana – 360 lei

– Abonament 2 luni/ o sesiune pe saptamana – 280 lei

– Abonament 1 luna/ o sesiune pe saptamana – 160 lei

– O sesiune de atelier – 45 lei ( rezervare contact@clayplay.ro sau tel. 0720 640 000 )

Locurile sunt limitate!

Detalii Eveniment

Perioada:
16-17 Ianuarie 2019

Ora incepere:
16:00

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL