Magarusul Trotro – Desene copii 2 ani

Desene copii 2 ani, Magarusul Trotro - Animatie in limba franceza. Desene animate pasnice, linistite, educative.

Am descoperit de curand o noua serie de desene copii 2 ani, in limba franceza. Desene animate pasnice, linistite, educative si care mi-au mers la suflet.

Simteam nevoia de altceva dupa ce am vazut (si placut) Masa si ursul. Masa i medvedi si care mi se pare totusi ca se potrivesc cel mai bine copiilor ceva mai mari, de peste 4 ani. Iar de vazut doar Pokoyo nu poti, ai nevoie de variatie, mai ales daca esti parinte si trebuie doar sa supraveghezi copilul.

Bazate pe cartile autoarei franceze Bénédicte Guettier, desenele animate TroTro sunt perfecte pentru copiii de 2 ani si le consideram inofensive si pentru copii mai mici de 1 an, depinde de la ce varsta vor parintii sa-i expuna la desene animate.

VEZI SI:

FILME ROMANESTI PENTRU COPII ONLINE


📬

Abonează-te la newsletterul GOKID!


ALTE DESENE ANIMATE PENTRU COPII MICI

Mai jos gasesti 2 ore de desene copii 2 ani cu Trotro.

Vezi aici o serie de 24 episoade cu Magarusul TroTro, in engleza!

Atentie si cum gestionezi timpul, pentru copii mici de 2 ani 1-2 episoade pe zi sunt suficiente. De ce? Iata cateva informatii despre efectele negative ale televizorului sau calculatorului asupra copiilor.

Tip selectie: Pe incercate

1
2
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi maaari (prea mari) de 6 anişori care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU