Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii sub 6 Ani în Bucureşti. Lista pe Sectoare, Preţuri Petreceri

Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti – Sector 4

Zarva Club
Locație Petreceri în Sectorul 4

Zarva este un club de harababura si tam-tam pentru copii. Aici, copiii nu au limite! Pot trai aventura Micului Print, zburand printre nori. Pot desena in casuta cu culori, se pot juca de-a azvarlitul, se pot cuibari in casuta din copac sau se pot relaxa in casuta cu povesti, se pot da pe tobogan printre bile colorate, se pot catara sau pot experimenta conceptul de kinect foto.

Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti Club Zarva

Vezi şi: Jocuri de Petrecere pentru Copii. Jocuri pentru Aniversări şi Întâlniri de Copii

Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti Club Zarva 5Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti Club Zarva

Citeşte şi: Cum Îţi Ajuti Copilul să Îşi Facă Prieteni Noi. Ajută-l Să-Şi Aleagă Prietenii Sănătoase

Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti Club ZarvaLocaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti Club ZarvaJocurile interactive sunt adaptate mai multor varste, iar proiectiile 3D ii vor ajuta sa-si dezvolte creativitatea.

Ce găsesc copiii la Zarva Club

Atracţiile pe care copiii le găsesc la Zarva Club sunt: avionul, jocul de-a azvarlitul unde strangem puncte, spatiu de catarat, casuta cu culori, casuta din copac, labirintul şi kinect foto.

Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti Club Zarva 6Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti Club Zarva 7

Intervale orare pentru petreceri

  • Vineri: 18:00 – 21:00
  • Sambata: 11:00 – 14:00, 14:30 – 17:30, 18:00 – 21:00
  • Duminica: 11:00 – 14:00, 14:30 – 17:30, 18:00 – 21:00

Recenzii Facebook

Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti Zarva Club recenzii Facebook

Contact


Casa Mărțișor
Locație Petreceri în Sectorul 4

De la simpla închiriere a spațiului și până la un pachet complet, Seste o locaţie de petreceri care oferă posibilitatea organizării petrecerii copilului tău în funcție de bugetul pe care îl ai disponibil. Spaţiul destinat petrecerii se închiriază exclusiv, meniurile nu sunt obligatorii şi nu există număr minim sau maxim de copii.

Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti Casa Mărțișor

Ce găsesc copiii la Casa Mărțișor 

Camera specială pentru petrecere, separată de cea în care stau părinţii, este decorată cu baloane, fanioane, decoruri şi dotat cu sonorizare, jocuri de lumini, lasere, masina de baloane de sapun, masina de fum, baloane gigant-jumbo, console de jocuri şi chiar animatori.

Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti Casa Mărțișor

Vezi şi: Şoricelul Pic. Desene Animate Ruseşti pentru Copii Mici

Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti Casa MărțișorLocaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti Casa MărțișorPărinţii au la dispoziţie cafeneaua „Art Cafe – Pisica Neagra”, un spatiu elegant dedicat părinţilor cu 20 de locuri pe fotolii de piele şi unde se poate organiza o masă in gen bufet suedez pentru părinţii invitaţilor.

Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti Casa Mărțișor

Preţuri pachete la Casa Mărțișor

Pachete pentru luni-joi: 500-740 lei şi pachete pentru vineri-duminică: 550-790 lei. Tortul, bauturile si mancarea nu sunt incluse. Vezi aici toate preţurile.

Citeşte şi: 3 Paşi de Făcut când Copilul Tău Are un Prieten Agresiv sau Certăreţ

OFERTA SPECIALĂ luni, marţi şi miercuri: PACHET ECONOMIC CU ANIMATOR: 575 LEI. Pachetul include animator 1 ora (jocuri interactive, concursuri), momentul tortului (muzica specifica, lasere si banner luminos cu numele copilului), exclusivitate spatiu petrecere, acces la consola Wii, Playstation 3, Xbox 360, air hokey, fotbal de masa.

Contact


GoKidsGo
Locație de Petreceri în Sectorul 4

Locul de joacă GoKidsGo este spaţios, amenajat cu o tematica speciala şi organizeaza petreceri pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani. Locul de joaca si petreceri copii din zona Unirii este organizat cu tema tip Jungle Area si contine : tobogan, piscina cu bile, labirint savana, casuta-ciuperca, jucarii de constructie, de echilibru si inteligenta, tabla de scris, pereti pentru catarat, calut balansoar, mingii pentru sarit, covor muzical, d’arts, etc.

Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti Sector 3 GokidsGo

Vezi şi: Desenul. Poveste de Zâna Lunia şi Zâna Azaleea

Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti Sector 3 GokidsGoLocaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti Sector 3 GokidsGo

Vezi şi: 7 Scurtmetraje de Animaţie despre Vreme, Anotimpuri şi Natură. Filmuleţe de Văzut cu Copilul de +4 Ani

Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti Sector 3 GokidsGoLocaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti Sector 3 GokidsGoPoţi profita de reduceri daca iti organizezi petrecerea de luni pana joi. Vezi oferta.

Activitatile pentru copii cu varste intre 2 si 8 ani

  • Science party cu gheata carbonica
  • Programe de magie
  • Spectacole de teatru

Recenzii Facebook

Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti Sector 3 GokidsGo recenzii Facebook

Contact

PAGINA URMĂTOARE

SECTOR

1     2     3     4      5      6

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU