Kids Creative Dance 1-3 ani. Program de Dimineata

1-3 ani
Joi 31 Ianuarie 2019
București

Kids Creative Dance este un curs sustinut de Alina Petrisan, spiridusa noastra dansatoare, pe care il descrie ca pe o călătorie în pași de dans, cu provocări și props.

La acest curs își găsesc locul și interesul copii cu vârste cuprinse între 1 și 3 ani impreuna cu un parinte sau adult apropiat care sa-l ajute ca aceasta noua lume sa para mai abordabila.

Copiii se folosesc de muzică și de mișcare ca să învețe să socializeze, să fie creativi, să delimiteze spațiul și regulile într-un loc nou, altul decât acasă, și cu oameni noi, alții decât familia și prietenii apropiați. Într-un mix de muzică clasică și muzică preferată din desenele animate, Kids Creative Dance abordează coregrafii și ritmuri diferite, cu provocări prin jocuri și animație cu recuzită.

Dezvoltarea personală prin dans se poate face și este indicat să se facă din primii ani de viață. Cursurile de dans pentru copii foarte mici nu au ca obiectiv doar dansul. Pașii de dans și coregrafiile de multe ori cad în plan secundar.

Cursul pune în valoare învățarea și îmbunătățirea deprinderilor:

-Sportive: coordonarea,mobilitatea, rezistența

-Educative: stabilirea, înțelegerea și urmarea unor reguli

-Artistice și sociale: lucrul în echipă, atenția distributivă, prezența și interpretarea scenică

Mai multe informatii despre ce presupune acest curs, istoricul si viziunea profei gasiti chiar pe site-ul ei, www.alinapetrisan.ro .

Costul acestui curs este de 150 de lei pentru un modul de 4 intalniri, copil + adult. Durata unei intalniri este de o ora.

Inscrierile se fac telefonic, la 0743.895.570 sau printr-un e-mail pe casapixie@gmail.com in care sa specificati numele si varsta copilului.

Abia asteptam sa ne cunoastem!

Unde? Casa Pixie, Strada Aurel Vlaicu Nr 93, Bucuresti

Detalii Eveniment

Data:
Joi 31 Ianuarie 2019

Program:
De la 10:30

Detalii Eveniment Recurent

Kids Creative Dance 1-3 ani. Program de Dimineata este organizat în perioada 10-31 Ianuarie 2019; Joia în fiecare săptămână.

Detalii Locație

Casa Pixie

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str. Aurel Vlaicu 93

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL