Grădiniţa Montessano. Educaţie Montessori in zona Unirii

  Grădiniţa Montessano îmbină beneficiile extraordinare ale educației Montessori cu cele ale educației pentru Sănătate: hrană bio, programe de educație alimentară sănătoasă, de auto-cunoaștere a organismului, gimnastică medicală, incluse în tariful standard.

  Grădiniţa Montessano va asteapta cu un proiect frumos de Opționale Inter-culturale: Muzica, Dansurile, Artele și Sporturile Popoarelor lumii sunt oferite copiilor în cadrul Cluburilor de Muzică, Dans, Artă și Sport, precum și cu sprijinul voluntarilor din Trupa A.C.T.O.R.

  Program prelungit 8:00-18:00.

  Grădiniţa se gaseste centrul capitalei, in zona Unirii – Alba Iulia, pe strada Parfumului nr. 9.

  Să nu-i educăm pe copiii noștri pentru ziua de azi. Această lume nu va mai exista cand ei vor fi mari și nimic nu ne permite să știm cum va fi lumea lor. Atunci să-i învățăm să se adapteze.

  Dr. Maria Montessori

  Contact Grădiniţa Montessano

  Grădiniţa Montessano

  Detalii Locație

  Județ:
  Romania

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  9 Parfumului

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea împlineşte în curând şapte ani şi recent a început o nouă aventură: merge la şcoală! Am parcurs şapte ani plini de transformări pentru toată familia. Venirea ei pe lume m-a ajutat enorm să ma schimb aşa cum îmi doream. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU