6 Excursii de Relaxare în Familie la Domenii şi Ferme din Preajma Bucureştiului

Îţi aducem 6 recomandări de excursii de relaxare în familie la domenii şi ferme din preajma Bucureştiului, idei pentru weekenduri cu vreme frumoasă. Simţi că nimic nu te poate opri să urci familia în maşină pentru a descoperi locuri noi şi primitoare unde să vă simţiţi bine? Petreceţi cel puţin o zi departe de agitaţia oraşului în aceste destinaţii de lângă Bucureşti.

4. Acacia Village

Excursie de Relaxare în Familie lângă Bucureşti

Acacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-helesteuAcacia Village este o locaţie de 5 margarete la doar 40 de minute de Bucureşti. Resortul oferă servicii de cazare in sistem all inclusive, cu mâncare 100% bio, piscină, saună, whirlpool, minigolf, iar pentru cei dornici de sport şi mişcare teren de sport, sală de jocuri, parc şi spaţii de joacă pentru copii.

Citeşte şi: Zahărul nu e Iubire! Motive ale Dependenţei de Alegeri Mici cu Impact Major

Acacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-cazareAcacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-parcAcacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie 7leagane-Acacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-FamilieToamna-Acacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-FamilieAici se pot organiza şi evenimente în familie sau petreceri tematice cu animatori, DJ și spectacol de lumină, lasere și artificii. Copiii pot fi lăsaţi în grija unui babysitter în timp ce părinții se bucură de evenimentele aflate în desfășurare. Copiii au la dispoziție un loc de joacă amenajat și o mică plajă cu nisip.

Acacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-piscinaAcacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-teren-sportAcacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie tenis-de-masaAcacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie 1Acacia Vilage este deschisă şi pentru derularea de activităţi extraşcolare de weekend pentru şcoli şi grădiniţe, în vacanţe sau în cadrul programului ’’Săptămâna Altfel’’. Ferma găzduiește păuni, ponei, lebede, găini ouătoare, rațe, gâște, pisici, căței, vaci, porci mangalița. Copiii intră în contact cu natura și cu animalele, văd cum se cultivă sau cum se culeg legumele și fructele, în același timp vor avea parte de o excursie în aer liber, în care fac sport și mănâncă.

Acacia-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie 5Contact

  • Website: acaciavillage.ro (credit foto)
  • Facebook: facebook.co/acaciavillage/
  • Adresa: Str. Principala nr. 1256, localitatea Ogrezeni, Jud. Giurgiu. Puncte de reper: Primaria si Scoala nr. 2 Ogrezeni, la 40 de minute de Bucuresti.

Vezi următoarea recomandare:

DOMENIUL GOLEŞTI

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea împlineşte în curând şapte ani şi recent a început o nouă aventură: merge la şcoală! Am parcurs şapte ani plini de transformări pentru toată familia. Venirea ei pe lume m-a ajutat enorm să ma schimb aşa cum îmi doream. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU