Edu Bricks

  Clasele EduBricks oferă o atmosferă extraordinară pentru copii unde învățăm, construim și ne jucăm cu piese LEGO®. Seturile noastre de programe și modelele tematice folosesc kit-urile LEGO Education® și oferă bazele abordării EduBricks al jocului educațional.

  Clasele EduBricks sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea și imaginația copiilor, folosind piese LEGO® și știința. Cursurile consta în diverse proiecte specifice fiecărei vârste ce folosesc elemente din matematică, fizică, mecanică, robotică, programare de bază dar și literatură. La fiecare ședință se construiesc modele noi din piese LEGO® care apoi prind viață cu ajutorul tehnologiei.

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 1

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Str. Frederic Chopin nr 2

  EVENIMENTE VIITOARE

  Ateliere de vara robotica si programare Edubricks 2019 gokid afis

  Pentru o vacanta inedita, distractiva si creativa va asteptam la atelierele noastre de programare, robotica si constructii cu seturi LEGO®! Atelierele EduBricks sunt o modalitate...
  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi maaari (prea mari) de 6 anişori care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU