Cursuri de Robotica Pentru Copii 6-14 ani. Lego® si stiinta.

București

La Cursurile EduBricks de robotica pentru copii de 6-14 ani, copiii sunt motivati sa rezolve provocari stiintifice din viata reala prin insusirea unor notiuni de inginerie, stiinta, tehnologie si programare, toate acestea prin experiente si investigatii practice.

Atelierele EduBricks sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea si imaginatia copiilor, folosind piese Lego® si stiinta. Cursurile constau in diverse proiecte specifice fiecarei varste ce folosesc elemente din stiinta, matematica, fizica, mecanica, literatura, robotica si programare. La fiecare sedinta se construiesc modele noi din piese Lego® care apoi prind viata cu ajutorul tehnologiei.

Clasele EduBricks ofera o atmosfera extraordinara pentru copii unde invatam, construim si ne distram cu piese LEGO®. Seturile noastre de programe si modelele tematice folosesc kit-urile Lego Education® si ofera bazele abordarii EduBricks al jocului educațional.

Cursurile noastre sunt special concepute sa ofere activitati de invatare valoroase, prin experiente practice, pentru categorii de varsta specifice. Copiii sunt ghidati si ajutati sa rezolve diverse probleme prin gandire creativa, logica si munca in echipa, asimiland cunostinte noi si dezvoltand abilitati de viata esentiale. Astfel, procesul de invatare devine distractiv, iar joaca se transforma in asimilarea de noi cunostiinte.

Invatarea in secolul 21 presupune oferirea de oportunitati de a experimenta lucrurile din jur ca o forma de rezolvare a problemelor, dezvoltand in acelasi timp abilitatile de gandirea creativa, munca in echipa si comunicarea. Viitorul consta nu doar in abilitatea de a folosi tehnologia, dar si in a crea noua tehnologie. Pentru a intelege robotica, copiii trebuie sa invete si programarea iar dezvoltarea continua a tehnologiei evidentiaza importanta invatarii roboticii de la varsta scolara.

Cursurile noastre ajuta elevii sa descopere elementele de stiinta si tehnologie intr-un mod distractiv si practic, dar in acelasi timp sa isi dezvolte increderea de sine precum si abilitati de viata esentiale. Astfel, procesul de invatare devine distractiv, iar joaca se transforma in asimilarea de noi cunostiinte.


📬

Abonează-te la newsletterul GOKID!


 

Atelierul Introducere in Robotica WeDo®

pentru copii de 6-9 ani

robotica-we-do

Incurajeaza invatarea prin joaca prin construirea de modele distractive cu motoare si senzori. Acestea sunt apoi conectate la calculator pentru a le programa diferite comportamente, folosind un limbaj de programare vizual, de tipul drag and drop. Modelul va efectua comportamentele programate, spre bucuria si veselia copiilor. Atelierul cuprinde 3 module a cate 8 saptamani, Modulul introductiv, Aventura in lumea animalelor si Aventura in spatiul cosmic. Se recomanda copiilor de 6 – 9 ani.

 • Data de incepere a cursului: sambata, 01 aprilie 2017, ora 10:30 Modulul introductiv si ora 12:30 Aventura in lumea animalelor (pentru copiii care deja au participat la primul modul)
 • Durata unui atelier: 90 minute si se desfasoara saptamanal
 • Pret: 250 lei/luna (4 sedinte), total 500 lei /modul
 • Nr. maxim participanti: 14 copii/grupa
 • Locatia: Str. Frederic Chopin nr.2B, Sector 1, Bucuresti

Atelierul de introducere in robotica WeDo 2.0

pentru copii de 8-10 ani

 

cursuri-robotica-copii

Ofera oportunitatea de a introduce elementele de programare in randul copiilor de 8-10 ani. Incurajeaza invatarea prin joaca prin construirea de modele Lego distractive cu motoare si senzori. Acestea sunt apoi programate cu ajutorul soft-ului interactiv sa execute diverse miscari si sarcini, iar hub-ul inteligent pe care se descarca programele prin Bluetooth face ca modelul sa se miste complet independent. Copiii sunt motivati se rezolve provocari stiintifice din viata reala prin insusirea unor notiuni de inginerie, stiinta, tehnologie si programare, toate acestea prin experiente si investigatii practice.

Se recomanda copiilor de 8 – 10 ani care au parcurs primul nivel de WeDo si cuprinde doua module a 8 saptamani.

 

 • Data de incepere a cursului: sambata, 01 aprilie 2017, ora 12:30
 • Durata unui atelier: 90 minute si se desfasoara saptamanal
 • Pret: 250 lei/luna (4 sedinte), total 500 lei /modul
 • Nr. maxim participanti: 14 copii/grupa
 • Locatia: Str. Frederic Chopin nr.2B, Sector 1, Bucuresti

Atelierul de Robotica Mindstorm EV3®

pentru copii de 10-14 ani

 

robotica-programare-copii

Combina constructiile Lego® cu soft-ul si activitatile curiculare, copiii pot construi, programa si controla roboti, bazandu-se pe tehnologia roboticii din viata reala. Aceste ateliere permit descoperirea elementelor de stiinta, tehnologie, inginerie si matematica intr-un mod distractiv, practic si atragator.

Rezolvand provocarile roboticii, copii vor programa, testa si modifica instructiuni dintr-o varietate de comportamente ale robotilor pentru a indeplini diverse activitati, folosind senzori, motoare si unitati inteligente precum si un soft de programare cu o interfata usor de retinut. Setul contine o multitudine de senzori – senzorul de ultrasunete, senzorul de culoare, senzorul de atingere, motoare si o unitate inteligenta, fiecare cu mai multe functii si posibilitati de programare, cu ajutorul carora robotul poate fi programat sa indeplineasca diverse activitati inspirate din viata reala. Cursul de robotica pentru copii se desfasoara pe parcursul a 12 saptamani si se recomanda copiilor de 10 – 14 ani.

 • Data de incepere a cursului: sambata, 01 aprilie 2017, ora 10:30
 • Durata unui atelier: 90 minute si se desfasoara saptamanal
 • Pret: 250 lei/luna (4 sedinte), total 500 lei /modul
 • Nr. maxim participanti: 12 copii/grupa
 • Locatia: Str. Frederic Chopin nr.2B, Sector 1, Bucuresti

Contact EduBricks – Cursuri de robotică și construcții cu piese Lego®

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU