Cursuri de Limba Germană Kinder Kultur Haus | 4-12 ani

București

Kinder Kultur Haus oferă copiilor un mediu dinamic de învățare a limbii germane, promovând un sistem de învățare continuu, activ și creativ într-o zonă ultra-centrală, în spate la Unirii.

Profesorii noștri folosesc suport audio-video performant, materiale atractive și metode de predare cu eficacitate dovedită (jocuri în echipa, dialoguri în perechi), menite să faciliteze atingerea potențialului maxim de către fiecare cursant în parte.

Cursurile noastre sunt organizate în funcție de nivelul de cunoștințe și de vârstă fiecărui copil după cum urmează:

  • Curs de limba germană începători nivel A1 organizat pe categorii de vârstă: 7-8 ani, 9-10 ani, 11 – 14 ani
  • Curs de limba germană intermediari nivel A2 organizat pe categorii de vârstă: 7-8 ani, 9-10 ani, 11 – 14 ani
  • Curs de limba germană pentru preșcolari (4 – 6 ani)

Pe perioada verii, la centrul Kinder Kultur Haus desfășurăm o ȘCOALĂ DE VARA ÎN LIMBA GERMANĂ. Prin intermediul acestui program intensiv de învățare, copilul dumneavoastră poate exersa germană într-un cadru animat de instrumente muzicale, jocuri și povești la tablă interactivă și tablete, ateliere de desen, de gătit și construit, TOATE în limba germană – timp de două săptămâni, o oră jumate în fiecare zi de luni până vineri.

Un modul va dura două săptămâni, o grupa va avea maxim 8 participanți iar cei mici pot opta pentru două variante:

  • DIMINEAȚĂ între orele 10:00 – 11:30 pentru școlari sau 11:30 – 13:00 pentru preșcolari
  • DUPĂ-AMIAZĂ între orele 16:00 – 17:30 pentru preșcolari sau 17:30 – 19:00 pentru școlari

Costul pornește de la 360 lei pentru înscrierea a două persoane la mai mult de un modul. Înscrie-te acum pe https://www.kinderkulturhaus.ro/școală-de-vara/ sau sună-ne la 0771 163 465 sau 0773 973 955 pentru mai multe detalii.

Descoperă cele mai atractive și interactive cursuri de limba germană pentru copii oferite de traineri cu o experiență bogată, dragoste pentru copii, entuziasm și profesionalism.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU