Cursuri de Dezvoltare Personală pentru Copii în Sectorul 2 al Capitalei

București

Din această toamnă  și copiii din sectorul 2 al capitalei pot participa la cursurile de dezvoltare personală acreditate Clever Children®.  În fiecare zi de sâmbătă, pe strada Ghiocei nr 25 (vis a vis de Circ) preșcolarii de 4-6 ani și școlarii de 7-13 ani pot participa la module de dezvoltare personală dar si de limbă engleză cu suport de curs Cambridge.

Programa Clever Children vine în completarea portofoliului educațional al copiilor și cuprinde module de training scurte și moderne. Scopul programelor noastre educaționale este de a forma și dezvolta abilități de viață  necesare copiilor: gândirea creativă, atitudinea pozitivă, comportamentul civilizat și manierele elegante, abilitățile antreprenoriale, relaționarea socială și lucrul în echipă.

Cursuri de Dezvoltare Personală pentru Copii în Sectorul 2 al Capitalei 1 Cursuri de Dezvoltare Personală pentru Copii în Sectorul 2 al Capitalei 5 Cursuri de Dezvoltare Personală pentru Copii în Sectorul 2 al Capitalei 2

In România Centrele Clever Children operează în peste 10 orașe. Cursuri precum Știința distractivă, Atenție și memorie, Logică si perspicacitate, MBA-ul copiilor, Educație antreprenorială, dar și Manierele elegante sau  Profesor pentru o zi au fost predate celor peste 10.000 de absolvenți din toata țara în ultimii ani.

Cursuri de Dezvoltare Personală pentru Copii în Sectorul 2 al Capitalei 4

Mai multe detalii despre cursurile noastre din sediul Stefan cel Mare (locatie, inscriere si pret) aflati la telefon 0771.475.496 sau e-mail sector2@cleverchildren.ro.

Cursuri de Dezvoltare Personală pentru Copii în Sectorul 2 al Capitalei 6

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU