Cursuri de Actorie cu Denisa Dogaru, pentru Copii între 4 și 14 ani

București

In perioada 15 – 31 ianuarie puteți participa gratuit la unul dintre atelierele noastre.

Haideți să ne cunoaștem!

Oferim o atmosferă relaxată și jucăușă în care copiii își dezvoltă abilitățile și mai ales latura creativă. Intregul program al atelierului este conceput pe baza jocurilor teatrale îmbinate cu elemente de craft, lectură creativă și chiar scriere dramatică. Cei mici sunt încurajați să se cunoască pe ei înșiși, să învețe să colaboreze cu ceilalți, să fie cât mai expresivi atât la nivel verbal cât și la nivel de limbaj al corpului, să-și formeze opinii proprii cu privire la lumea în care trăiesc, să experimenteze la nivel imaginar personajele pe care le admiră.

Cursul este organizat pe două module, modulul I octombrie – decembrie și modulul al II lea ianuarie – iunie. La finalul fiecărui modul oferim un spectacol la unul dintre teatrele din București, fără costuri adiționale.

Copiii sunt implicați în construirea întregului spectacol, de la alegerea personajului, scrierea textului, confectionarea costumului împreună cu părinții (într-un atelier special) până la decorarea afișului și a invitațiilor.

Pe parcursul modulului veți primi un mail cu feedback personalizat cu despre evoluția copilului dumneavoastră, poze și materiale filmate de la curs .

Pentru că personalitățile copiilor sunt diferite ne adaptăm activitatea în funcție de fiecare în parte, de aceea numarul maxim de participanți este 8.

Grupele de vârstă disponibile sunt :

  • 4-6 ani, marțea 17:30 – 18:30, 17:45 -18:45; joia 18:30 – 19:30, sâmbăta 11:00 – 12:00 (doi coordonatori)
  • 7-10 ani, vinerea 18:00 – 19:30, sâmbăta 12:30 – 14:00
  • 11 – 14 ani, sâmbăta 15:00- 16:30

Atelierele se desfășoară pe o dată pe săptămână, prețul unui abonament lunar fiind 200 lei/4 ședințe.

Adresa noastra este Căderea Bastiliei, nr. 56 – 58, Etaj 1, camera 104

DISTRIBUIE
elefant.ro
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU