Curs „Public Speaking Superstar ®” 7-13 ani @ Timisoara

17 Noiembrie - 15 Decembrie 2018
Timisoara

Vorbitul in public se invata !
Stapaneste-ti emotiile si vorbeste increzator in fata audientei !

Indiferent daca cei mici vor sustine o prezentare in fata colegilor si a profesorilor sau vor sa povestesca intr-un cadru restrans, prietenilor sau familei, despre o intamplare la care au luat parte, copiii trebuie sa vorbeasca cu incredere, fara emotii distructive, entuziasti si bine dispusi pentru a atrage atentia asupra lor si asupra mesajului pe care doresc sa il transmita.

Programul este structurat pe parcursul a 6 lectii in cadrul carora copiii vor invata cum sa isi construiasca discursul si cum sa aplice tehnici de oratorie potrivite pentru varsta lor in cadrul prezentarilor pe care le vor sustine la scoala sau in alte imprejurari.

Cursul este practic si se concentreza pe aplicatii de public speaking si exercitii de concentrare si respiratie, de creativitatate, improvizatie si de gestionare a emotiilor. Copiii vor analiza discursuri de tip text si video si vor concluziona care sunt aspectele care conduc la elaborarea si sustinerea unui discurs de care audienta isi va aminti cu placere.

Cursul se adreseaza copiilor de 7-10 si 11-13 ani si este format din 6 lectii de 1h50min., cate una saptamanal (sambata, mai putin in vacanta). Pret : 340 lei/curs (sistem abonament, plata integrala), aproape 12 ore de curs.
Cursul beneficiaza de 100% GARANTIE (aflati pe site ce inseamna aceasta).

Detalii suplimentare la tel. 0764.881.842, e-mail timisoara@cleverchildren.ro sau www.cursuricopii.ro/timisoara.

Grabiti-va pentru inscrieri, locurile sunt limitate !

Unde? Clever Children Timişoara, Strada Bucovinei, nr. 21, Timisoara

Detalii Eveniment

Perioada:
17 Noiembrie - 15 Decembrie 2018

Ora incepere:
11:00

Ora terminare:
13:00

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Timisoara!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL