Atelierele de Robotică și Construcții cu Piese LEGO® EduBricks

Atelierele EduBricks sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea și imaginația copiilor, folosind piese LEGO® și știință. Cursurile constau în diverse proiecte specifice fiecărei vârste ce folosesc elemente din știință, matematică, fizică, mecanică, literatură, robotică și programare. La fiecare ședință se construiesc modele noi din piese LEGO® care apoi prind viață cu ajutorul tehnologiei.

Perioada de desfășurare a cursurilor este 19.01.2019 – 16.03.2019, în data de 09.02.2019 nu vom ține atelierele datorită vacanței intersemestriale.

Atelierele de robotică și construcții cu piese LEGO® EduBricks combină cele mai mari pasiuni ale copiilor, piesele LEGO® și calculatorul, introducându-i în tainele roboticii și programării în cadrul unor activități educaționale inedite, distractive și inovatoare! Atelierele sunt special concepute să ofere experiențe de învățare valoroase, prin activități practice, pentru categorii de vârstă specifice.

Învățarea în secolul 21 presupune oferirea de oportunități de a experimenta lucrurile din jur ca o formă de rezolvare a problemelor, dezvoltând în același timp abilitățile de gândire creativă, munca în echipă și comunicarea. Viitorul constă nu doar în abilitatea de a folosi tehnologia, dar și în a crea noua tehnologie. Pentru a înțelege robotica, copiii trebuie să învețe și programarea iar dezvoltarea continuă a tehnologiei evidențiază importanța învățării roboticii de la vârsta școlară.

Cursurile noastre ajută elevii să descopere elementele de știință și tehnologie într-un mod distractiv și practic, dar în același timp să își dezvolte încrederea de sine precum și abilități de viață esențiale. Astfel, procesul de învățare devine distractiv, iar joaca se transformă în asimilarea de noi cunoștințe.

Atelierul Introducere în Robotică WeDo® – încurajează învățarea prin joacă prin construirea de modele distractive cu motoare și senzori. Acestea sunt apoi conectate la calculator pentru a le programa diferite comportamente, folosind un limbaj de programare vizual, de tipul drag and drop. Modelul va efectua comportamentele programate, spre bucuria și veselia copiilor. Se recomandă copiilor de 6 – 7 ani.

Atelierele de robotica si constructii cu piese LEGO® EduBricks 2

 • Data de începere a cursului: sâmbătă, 19 ianuarie 2019, ora 10:30
 • Durata unui atelier: 90 minute și se desfașoară săptămânal
 • Pret: 500 lei /modul (8 sedințe)
 • Nr. maxim participanți: 14 copii/grupă
 • Locația: Str. Frederic Chopin nr. 2B, Sector 1, București

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Atelierul de introducere în robotică WeDo 2.0 ® – oferă oportunitatea de a introduce elementele de programare în rândul copiilor de 8 – 10 ani care au parcurs primul nivel de WeDo. Încurajează învățarea prin joacă prin construirea de modele LEGO distractive cu motoare și senzori. Acestea sunt apoi programate cu ajutorul soft-ului interactiv să execute diverse mișcări și sarcini, iar hub-ul inteligent pe care se descarcă programele prin Bluetooth face că modelul să se miște complet independent. Copiii sunt motivați se rezolve provocări științifice din viața reală prin insușirea unor noțiuni de inginerie, știință, tehnologie și programare, toate acestea prin experiențe și investigații practice.

Atelierele de robotica si constructii cu piese LEGO® EduBricks

 • Data de incepere a cursului:sâmbătă, 19 ianuarie 2019, ora 12:30
 • Durata unui atelier: 90 minute și se desfașoară săptămânal
 • Pret: 500 lei /modul (8 sedințe)
 • Nr. maxim participanți: 14 copii/grupă
 • Locația: Str. Frederic Chopin nr. 2B, Sector 1, București

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Atelierul de Robotică Mindstorm EV3® combină construcțiile Lego® cu soft-ul și activitățile curiculare, copiii pot construi, programa și controla roboți, bazându-se pe tehnologia roboticii din viața reală. Aceste ateliere permit descoperirea elementelor de știință, tehnologie, inginerie și matematică într-un mod distractiv, practic și atrăgător.

Rezolvând provocările roboticii, copii vor programa, testa și modifica instrucțiuni dintr-o varietate de comportamente ale roboților pentru a îndeplini diverse activități, folosind senzori, motoare și unități inteligente precum și un soft de programare cu o interfață ușor de reținut. Setul conține o multitudine de senzori – senzorul de ultrasunete, senzorul de culoare, senzorul de atingere, motoare și o unitate inteligență, fiecare cu mai multe funcții și posibilități de programare, cu ajutorul cărora robotul poate fi programat să îndeplinească diverse activități inspirate din viață reală. Se desfășoară pe parcursul a 8 săptămâni și se recomandă copiilor de 10 – 14 ani.

 

Atelierele de robotica si constructii cu piese LEGO® EduBricks 4

 • Data de începere a cursului: sâmbătă, 19 ianuarie 2019, ora 12:30
 • Durata unui atelier: 90 minute și se desfașoară săptămânal
 • Pret: 600 lei /modul (8 sedințe)
 • Nr. maxim participanți: 12 copii/grupă
 • Locația: Str. Frederic Chopin nr. 2B, Sector 1, București

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Perioada de desfășurare a cursurilor este 19.01.2019 – 16.03.2019, în data de 09.02.2019 nu vom ține atelierele datorită vacanței intersemestriale.

Detalii Eveniment

Perioada:
19 Ianuarie - 16 Martie 2019

Ora incepere:
10:30

Detalii Locație

Edu Bricks

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Frederic Chopin nr 2

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL