Ateliere de Vară de Robotică şi Construcţii cu Piese LEGO® la Edu Bricks

28 August - 01 Septembrie 2017
București

EduBricks vă aşteaptă la ateliere de vară de robotică şi construcţii cu piese LEGO® pentru copii de 6 – 9, respectiv 10 – 14 ani.

 

Atelierele EduBricks sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea si imaginatia copiilor, folosind piese Lego® si stiinta. Cursurile constau in diverse proiecte specifice fiecarei varste ce folosesc elemente din stiinta, matematica, fizica, mecanica, literatura, robotica si programare. La fiecare sedinta se construiesc modele noi din piese Lego® care apoi prind viata cu ajutorul tehnologiei.

Clasele EduBricks ofera o atmosfera extraordinara pentru copii unde invatam, construim si ne distram cu piese LEGO®. Seturile noastre de programe si modelele tematice folosesc kit-urileLego Education® si ofera bazele abordarii EduBricks al jocului educațional.

Cursurile EduBricks sunt special concepute sa ofere activitati de invatare valoroase, prin experiente practice, pentru categorii de varsta specifice. Copiii sunt ghidati si ajutati sa rezolve diverse probleme prin gandire creativa, logica si munca in echipa, asimiland cunostinte noi si dezvoltand abilitati de viata esentiale.

Invatarea in secolul 21 presupune oferirea de oportunitati de a experimenta lucrurile din jur ca o forma de rezolvare a problemelor, dezvoltand in acelasi timp abilitatile de gandirea creativa, munca in echipa si comunicarea. Viitorul consta nu doar in abilitatea de a folosi tehnologia, dar si in a crea noua tehnologie. Pentru a intelege robotica, copiii trebuie sa invete si programarea iar dezvoltarea continua a tehnologiei evidentiaza importanta invatarii roboticii de la varsta scolara.


📬

Abonează-te la newsletterul GOKID!


Cursurile noastre ajuta elevii sa descopere elementele de stiinta si tehnologie intr-un mod distractiv si practic, dar in acelasi timp sa isi dezvolte increderea de sine precum si abilitati de viata esentiale. Astfel, procesul de invatare devine distractiv, iar joaca se transforma in asimilarea de noi cunostiinte.

Atelierul Introducere in Robotica WeDo® pentru copii de 6-9 ani

Oferă oportunitatea de a introduce elementele de programare in randul copiilor de 6 – 9 ani. Incurajeaza invatarea prin joaca prin construirea de modele LEGO distractive cu motoare si senzori. Acestea sunt apoi programate cu ajutorul soft-ului interactiv sa execute diverse miscari si sarcini, iar hub-ul inteligent pe care se descarca programale prin Bluetooth face ca modelul sa se miste complet independent, spre bucuria copiilor. Copiii sunt motivati se rezolve provocari stiintifice din viata reala prin insusuirea unor notiuni de inginerie, stiinta, tehnologie si programare, toate acestea prin experiente si investigatii practice.

Ateliere de Vară de Robotică şi Construcţii cu Piese LEGO® la Edu Bricks

Durata unui atelier: 2 ore de luni pana vineri (in total 10 ore), intre orele 10:00 – 12:00

Nr. maxim participanti: 14 copii/grupa

Pret: 350 lei

Atelierul de Robotica Mindstorm EV3® pentru copii de 10-14 ani

Combina constructiile Lego® cu soft-ul si activitatile curiculare, copiii pot construi, programa si controla roboti, bazandu-se pe tehnologia roboticii din viata reala. Aceste ateliere permit descoperirea elementelor de stiinta, tehnologie, inginerie si matematica intr-un mod distractiv, practic si atragator.

Rezolvand provocarile roboticii, copii vor programa, testa si modifica instructiuni dintr-o varietate de comportamente ale robotilor pentru a indeplini diverse activitati, folosind senzori, motoare si unitati inteligente precum si un soft de programare cu o interfata usor de retinut. Setul contine o multitudine de senzori – senzorul de ultrasunete, senzorul de culoare, senzorul de atingere, motoare si o unitate inteligenta, fiecare cu mai multe functii si posibilitati de programare, cu ajutorul carora robotul poate fi programat sa indeplineasca diverse activitati inspirate din viata reala.

Ateliere de Vară de Robotică şi Construcţii cu Piese LEGO® la Edu Bricks

Durata unui atelier: 3 ore de luni pana vineri (in total 15 ore), intre orele 12:30 – 15:30

Nr. maxim participanti: 12 copii/grupa

Pret: 450 lei

Orarul atelierelor este valabil doar pentru Bucuresti.

Program ateliere

Bucuresti – str. Frederic Chopin Nr. 2B, Sector 1

  • 3 – 7 iulie
  • 10 – 14 iulie
  • 28 august – 1 septembrie

Targu Mures – Clever Children

  • 17 – 21 iulie

Ploiesti – Clever Children

  • 7 – 11 august
  • 21-26 august

Brasov – str. Alexandru Davila nr. 1, Brasov

  • 14 – 18 august

Pentru inscrieri si detatlii accesati site–ul www.edubricks.ro, telefon 0722714501.

Detalii Eveniment

Perioada:
28 August - 01 Septembrie 2017

Detalii Locație

Edu Bricks

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Frederic Chopin nr 2

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL