Atelier de Îndemânare și Meștesugărit “Opincuțele Mele”!

Sâmbătă 10 Noiembrie 2018
București

Clubul Copiilor Isteți vă invită la un atelier deosebit, prin care vom încerca să transmitem mai departe dragostea pentru un meșteșug tradițional românesc, opincăritul.

În cadrul atelierului se va face o demonstrație folosindu-se ciocanul, preducelul, le arătam copiilor modele de opinci din diferite zone ale țării cum ar fi Maramureș, Moldova, Oltenia.

Vom discuta despre cele mai vechi încălțări din lume, le arătam pielea, le povestim cu ce se încălțau străbunicii,  după care fiecare copil participant va primi materiale, din care își va crea propriile opincuțe suvenir.

Copiii trebuie doar să fie curioși, să aibă inspirație și chef de lucru, iar la sfârșitul atelierului vor pleca cu o pereche de opincuțe din piele, numai bune de agățat în cui.

Pentru că orice copil devine mai încrezător în el atunci când își demonstrează lui și altora câte lucruri minunate poate realiza cu mânuțele lui!

Așa cum v-am obișnuit dragi părinți, va asigurăm o atmosferă caldă – o carte bună, un ceai cu aromă de scorțișoară sau o cafea aromată!

  • Categorie de vârstă 4-10 ani
  • Dată 10.11.2018
  • Ora 10.00 -11.30
  • Număr participanți 8 – 12 copii
  • Locație Clubul Copiilor Isteți, Str. Virgil Plesoianu nr 14A, Bucuresti-sector 1
  • Trainer Loredana Danciu
  • Preț atelier 59 lei/ copil

Daca v-am făcut curioși, vă așteptăm cu drag să ne contactați pentru a vă confirma prezența la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 10 Noiembrie 2018

Program:
10:00 - 11:30

Detalii Locație

Clubul Copiilor Isteti

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Virgil Plesoianu 14A

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL