1 Iunie. Unde Ieșim în Weekendul de Ziua Copilului | București 2019

De Ziua Copilului ne așteaptă în București o mulțime de activităţi şi evenimente de sărbătoare. Cu siguranță acestea îi vor scoate pe cei mici din case și îi va aduce împreună pentru a celebra ziua lor, a tuturor copiilor! Vezi evenimentele gratuite de 1 Iunie 2019 la Bucureşti! Le-am strâns la un loc pentru tine pe cele mai importante dintre ele şi te invităm să petreci Ziua Copilului în atmosferă de petrecere și voioșie!

Vremea va fi călduroasă şi ne va îndemna să petrecem o zi în aer liber.

La mulți ani, dragi copii!

1uniFEST
Cel mai Itsy Bitsy Festival | 1 iunie | Parcul IOR

Anul acesta, pe 1 iunie, Parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti va gazdui 1uniFEST, cel mai Itsy Bitsy Festival, in care aducem activitati pentru toata familia, jocuri si concursuri, distractie si o multime de surprize! Ne vom distra de minune, timp de 12 ore, de la 8 dimineata la 8 seara, cu cele mai indragite personaje Itsy Bitsy si ne vom bucura impreuna de cea mai Itsy Bitsy Zi Nationala din an – Ziua Copilului! INTRARE LIBERA!

DETALII

Festivalul Opera Copiilor 2019
@ Opera Comică pentru Copii | 24 mai- 16 iunie

Aflat la a cincea ediție, Festivalul Opera Copiilor sărbătorește ziua tuturor copiilor și aduce numeroase activități și surprize la sediul nostru, inclusiv în curțile exterioare! 🎉

DETALII

Săptămâna Copiilor
@ Trapped Room Escape | 1-7 Iunie

Trapped Saptamana Copilului

Pășește împreună cu cei mici în într-o aventură memorabilă, plină de mistere și indicii ce așteaptă sa fie descoperite! La Trapped, dedicăm săptămâna 1-7 iunie copiilor! Le oferim preț unic de 40 RON/persoană pentru participarea la orice cameră de escape room, inclusiv CANDYLAND. Ce mai aștepți?

DETALII

Salonul Internațional de Carte Bookfest 2019
Ediția a XIV-a @ ROMEXPO | 29 mai – 2 iunie

Salonul Internațional de Carte Bookfest va avea loc în perioada 29 mai – 2 iunie, la Complexul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2. Invitatul de Onoare al acestei ediții va fi Marea Britanie.

DETALII

1 Iunie la Clinceni Airshow
Spectacol dedicat copiilor @ Clinceni | 1 iunie

De 1 Iunie suntem asteptati la Clinceni Airshow – un spectacol dedicat copiilor! Vom avea parte de: Hawks of Romania, White Wings , Blue Wings Romania, Balon cu Aer Cald, zboruri introductive cu avion ultrausor si planor, zboruri in tandem cu parasuta, soare si voie buna!

DETALII

DETALII-

Hainele cele Noi ale Imparatului
Spectacol la Teatrul Coquette | 1 iunie

Celebra poveste de Hans Christian Andersen a dat nastere unui spectacol plin de umor și invataminte. O poveste despre mandrie, linguseala, minciuna si adevar spusa cu maiestrie de Teatrul Coquette.

DETALII

Cărturești Playground
Festival de joc și joacă | 31 mai – 1 iunie

Ne ascuțim memoria, construim strategii, punem întrebări și căutăm răspunsuri de la mic la mare la Cărturești Playground, ediția a II-a. Două zile intense cu ateliere, jocuri de inteligență, logică, memorie, dexteritate, 31 mai-1 iunie, grădina Verona, de la 11:30 la 17:30.

DETALII

Deschidere 2019 @ Magic Place Aqua Park
1-2 iunie

În weekendul 1-2 iunie Magic Place Aqua Park dă oficial startul noului sezon: #MareaBalaceala 2019. Special de ziua celor mici, cele mai iubite personaje de poveste vor veni la piscină într-o paradă de zile mari 🙂

DETALII

1 ZURLI E!, cel mai mare Carnaval pentru copii
@ Sala Palatului | 1 iunie

Gașca Zurli îi așteaptă pe toți fanii să vină costumați de carnaval. Vom face o super paradă, vom dansa și vom cânta împreună! Și personajele Gașca Zurli vor fi mascate, așa cum nu le-ați mai văzut niciodată! Pregătim mari suprize, pe care le vom dezvălui una câte una.

DETALII

> SE ACTUALIZEAZĂ <<<

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea împlineşte în curând şapte ani şi recent a început o nouă aventură: merge la şcoală! Am parcurs şapte ani plini de transformări pentru toată familia. Venirea ei pe lume m-a ajutat enorm să ma schimb aşa cum îmi doream. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU