Workshop pentru parinti. Educatie cu rabdare si blandete. Dar cu furia ta ce faci?

Club4kids te invită la un workshop despre educație cu răbdare și blândețe, unde poți învața să fii mai blând și calm cu copiii, cât și modalități de stăpânire a furiei.

Este despre tine, draga mea Mămică.

Da, despre tine, cea care se simte vinovată ori de câte ori se înfurie și țipă la copil. Ori de câte ori simte că-și pierde ultimul dram de răbdare și ajunge tot la țipat. Sau chiar la pedepsirea copilului.

Te simți vinovată și-ți promiți că este ultima oară. Că nu vei mai țipa la el.

Nu te vei mai înfuria și nu vei mai aplica pedepse.

Dar ghici ce? Următoarea dată se întâmplă la fel.

Ți-ai dori să-ți crești copilul cu blândețe.

Să-l poți accepta și când face năzbâtii. Și să nu te mai enervezi. Și să știi ce să faci cu furia ta ori de câte ori îți vine s-o verși pe copil. Dar știi, enervarea și înfurierea ta au legătură cu tine. Nu au legătură cu comportamentul copilului. Enervarea este a ta și este despre tine. Comportamentul copilului este doar ”butonaşul”.

Dacă încă te mai gândești dacă să vii la acest workshop… Știi exact ce ai de făcut cu crizele de furie ale còpilului. Ai citit mult, ai studiat, ai instrumente care să te ajute. Cu toate astea, ai observat cât de greu îți e să rămâi calmă în astfel de momente. Cât de greu îți e să fii blândă. Sau să nu te înfurii. Și atunci, ce faci cu furia ta? Îți vei da voie să vezi ce mesaj are furia ta pentru tine. Despre ce rană sau nevoie de a ta vrea să-ți amintească.

Îți vei da voie, după atâta timp, să ai acces la emoțiile tale. Pentru că doar așa vei putea îmbrățișa apoi calmul, blândețea, răbdarea.

La workshop, nu voi vorbi despre teorie. Vom lucra exerciții care te vor conecta cu emoțiile tale. Te vor face să simți ce e dincolo de furia ta, de enervarea ta, de lipsa de calm. Iar după ce îți vei fi acceptat furia, vei observa cât de simplu îți este să-ți accesezi blândețea, răbdarea. Acestea sunt resursele tale interioare la care ai avut acces tot timpul.

Ce câștigi dacă participi la acest workshop? 

Vei înțelege cum ajungi mereu să te înfurii și care este cauza furiei tale. Furia are un mesaj pentru tine. Iar când vei înțelege acest mesaj, vei știi exact ce ai de făcut că să îți vindeci rana/durerea. Vei înțelege de ce ți se termină ”stocul” de răbdare. De ce n-ai răbdare cu copilul tău. De ce mereu te enervezi.

Răbdarea este o resursa interioară pe care o avem cu toții. Trebuie doar să observăm ce anume ne blochează s-o accesăm.

Vei plecă acasă știind că poți fii blândă, calmă, răbdătoare cu copilul tău. Doar că intodeauna, este alegerea ta.

Pentru a te înscrie la acest workshop, trimite un mail la [email protected] sau un SMS la 0726.199.608 precizând numele, un nr de telefon și workshopul la care participi.

Locație: Club4kids

Locurile sunt limitate pentru a lucra cu fiecare participant.

Costul este de 100 lei/persoană.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 22 Aprilie 2017

Program:
11:00 - 14:00

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL