Vis de Copilarie. Tabara de familie cu Montessano la Ferma de sub Penteleu

Dragi parinti iubitori de alimentatie sanatoasa, aer curat si drumetii, va invitam la prima tabara de familie cu Montessano, la Ferma de Sub Penteleu!

In perioada 15-20 iulie va asteptam in tabara de familie, cu ateliere de nutritie si gatit, excursii, jocuri in natura si aventuri de neuitat!

Va invitam sa redescoperim impreuna farmecul vietii la tara si al iesirilor in natura alaturi de prieteni si alte familii cu valori similare!

Unde mergem?

Va dam intalnire la Ferma de sub Penteleu, situata la poalele munților Buzăului, în drumul spre Penteleu, pe malul Bâscii Mari, la Gura Milii din Varlaam, jud. Buzau.

Tematica taberei

Tabara de familie pentru copii jucausi si parinti dornici sa descopere viata la ferma, sa invete despre nutritia sanatoasa, sa participe la ateliere de gatit si jocuri de conectare cu copiii!

Impreuna, parinti si copii, vom face zilnic drumetii si excursii, vom vizita obiectivele turistice din zona: Vulcanii Noroiosi, Focurile Vii din Lopatari, Lacul Siriu, Biserica rupestra Alunis-Nucu, drumetii pe munte.

Alte activitati pentru copii: Vizitarea fermei, drumetie cu ciobanul si iedutii, atelier de tamplarie si vopsit, activități specifice fermei: hranim si invatam cum se cresc animalele, aflam cum se face brânza, plimbare cu caruta, grădinărit: culegem fructe, strângem fânul (depinde de sezon, vreme), jocuri in natura, jocuri de societate seara si jocuri de conectare cu parintii.

Ateliere pentru parinti

Parintii vor participa la ateliere de nutritie cu Maria Varga, nutritionistul Montessano si la ateliere de gatit cu Marinela Gavris, bucatareasa gradinitei. Vom avea si ateliere de gatit pentru parinti-copii si vom pregati impreuna gustarile.

Meniul va fi aproape in intregime BIO.

Mancarea va fi diversificata, integrala, in mare parte vegetariana, adaptata pentru copii alergici/cu particularitati alimentare, bogata in nutrienti, fara alimente sau procedee de preparare daunatoare sanatatii.  

Vom asigura zilnic 3 mese si 2 gustari, apa si ceai.

Locatie si Cazare

Locatie: Ferma de sub Penteleu, Altitudine: 750 metri, Distanta de Bucuresti: 190 km (cca 3,5 ore de mers cu masina din Bucuresti)

Cazarea se face in suite: camere duble cu 3 sau 4 locuri, rustice, cu o singura baie personala cu toaleta si dus la o suita de 3 sau 4 locuri. Fara TV in camera, pentru o deconectare totala; sauna, parcare, loc de joaca in curte. 

Varsta copiilor

Pentru o buna organizare si desfasurare a activitatilor, atat a celor pentru parinti cat si a celor pentru copii, tabara este destinata copiilor peste 4 ani.

Transportul pana la locatie se asigura de catre fiecare participant.

Pret: pentru oferta de pret va rog sa ne contactati si sa ne spuneti numarul de persoane pentru a va face oferta.

Mai avem locuri pentru 2-3 familii.

 

Pentru detalii si intrebari:

Andreea Dumitrache, 0766.577.740, [email protected]

 

Mai multe detalii despre ce pot face copiii la Ferma

Va invitam sa intrati pe acest link: http://fermapenteleu.ro/galerie-foto/foto-paradisul-copiilor/

Detalii complete despre Ferma de sub Penteleu gasiti pe site-ul lor: http://fermapenteleu.ro Si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/fermapenteleu

Detalii importante despre locatie. Va rugam cititi cu atentie!

La Ferma si in zona Fermei NU exista semnal pentru telefonie mobila (indiferent de operator) si nici WIFI. Pentru urgente, oaspetii pot folosi linia telefonica fixa de la ferma.

Accesul in Ferma se face traversand raul pe o punte specifica zonei.

Oaspeții pot parca în parcarea Fermei, într-o grădină de pe partea dreaptă a drumului, la intrarea pe punte. După ce treceți puntea (la picior) peste râu, intrați deja în gospodăria Fermei.

DISTRIBUIȚI
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se bucură de grădiniţă şi anul acesta împlineşte şapte ani. Va începe o nouă aventură: merge la şcoală! Am parcurs o perioadă plină de transformări pentru toată familia. Venirea ei pe lume ne-a ajutat enorm să ne schimbăm în sensul pe care ni-l doream. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGA COMENTARIU