PsihoArmonie. Program de Dezvoltare Personală Pentru Copii 3-6 ani

Sâmbătă 07 Octombrie 2017
București

Din 7 Octombrie incepe o noua grupa la PsihoArmonie, programul de dezvoltare personală pentru copii de 3-6 ani, cu psihologul Oana Petriman, la Centrul PsihArt.

Centrul PsihArt organizează un program unic de workshop-uri dedicate dezvoltării personale a copiilor ce are ca scop optimizarea relațiilor interpersonale, stimularea creativității și a spontaneității, facilitarea exprimării emoționale și a expresivității corporale, încurajarea autonomiei și creșterea încrederii în sine, precum și antrenarea competențelor sociale.

Cream relatii si le intretinem in mod asertiv!

Copilului i se vor oferi contexte in care sa experimenteze noi modalitati sanatoase de relationare atat cu cei de varsta sa, cat si cu figurile investite cu autoritate (parinti, profesori, etc.). Comunicand asertiv, copilul va reusi sa solutioneze conflicte care in mod inerent pot aparea într-un grup. Libertatea in exprimare si in manifestare acordata de catre terapeuti, va stimula capacitatea de adaptare a copilului, ajutandu-l sa faca fatata situatiilor dificile sau frustrante intr-un mod cat mai spontan si creativ.

VEZI TOATE EVENIMENTELE DIN WEEKEND

In cadrul grupelor de dezvoltare personala din programul PsihoArmonie copiii:

 • invata sa comunice asertiv, isi constientizeaza resursele, capacitatile si devin constienti si de resursele celorlalti, iar aceste lucruri il ajuta sa-si imbunatateasca relatiile cu ceilalti.
 • invata cum sa lucreze cu propria persoana, sa se dezvolte, sa descopere lucruri valoroase despre sine si despre ceialti.
 • isi dezvolta abilitati de relationare sociale si emotionale prin interactiunea directa cu ceilalti copii;
 • afla cum pot face fata diferitelor situatii conflictuale sau dificile prin dinamica psiho-relationala de grup;
 • invata sa isi exprime  si sa gestioneze in mod sanatos emotiile negative, cum sa puna limite sanatoase in relatie cu altii.
 • Concret prin diferite tehnici terapeutice(jocuri dinamice,joc de relationare,jocuri de cunoastere, joc de rol, dramaterapie, sandplay therapy, povesti terapeutice, jocuri de miscare si expresie corporala, copilul se aduce pe sine intr-un spatiu de siguranta unde se simte acceptat si valorizat si experimenteaza (intr-un mediu sigur) situatii dificile cu care se confrunta in viata de zi cu zi, descoperindu-si astfel resursele personale pentru a le face fata.Grupul are rol de suport si cadru de siguranta.


📬

Abonează-te la newsletterul GOKID!


Apasă pe butonul de mai jos şi înscrie-te în program!

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Detalii PsihoArmonie – Program de dezvoltare personală pentru copii

Programul de dezvoltare personală este destinat copiilor de 3-6 ani.

Cu cine? Programul „PsihoArmonie de dezvoltare a personalității copiilor” este coordonat de Oana PETRIMAN, Psiholog clinician, Consilier Gestalt, Trainer Tam The.

Când? Sambata, incepand din 7 octombrie, orele 17:00-18:00

Datele de desfasurare: 7.10.2017,14.10.2017,21.10.2017, 4.11.2017, 11.11.2017, 18.11.2017, 25.11.2017, 2.12.2017, 9.12.2017, 16.12.2017.

TARIF PROGRAM: 500 RON – 10 sedinte a 60 minute.

Ședința de evaluare inițială se desfășoară în urmă înscrierii și se programează prin contact telefonic direct cu terapeutul grupului. Ședința costă 100 lei și nu este inclusă în tariful programului.

Scopul acestei ședințe este de a stabili dacă programul de dezvoltare personală este potrivit pentru nevoile de dezvoltare psiho – emoționale ale copilului.

Detalii despre programul complet de dezvoltare psiho-emoțională PsihoArmonie găsiți pe www.psihart.ro

Ne puteti suna la 0728188256.

Apasă pe butonul de mai jos şi înscrie-te în program!

FORMULAR

Centrul PsihArt

  • Adresa: Str. Vișinilor nr 3, Sector 2, București
  • Zona: Piața Unirii, repere: Foișorul de Foc, Hala Traian
  • RATB: Stația Hala Traian 14,55,40,56,133; Stația Popa Nan 70, 79, 92

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 07 Octombrie 2017

Program:
17:00 - 18:00

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL