Cele Mai Bune Festivaluri şi Târguri în Bucuresti 2017

București

Îți oferim lista cu cele mai bune festivaluri şi târguri care au loc în București în 2017. Evenimente pentru părinți care își doresc să petreacă timp în cuplu, sau în familie.

Te invităm să revii în articol pentru a afla noutățile! Actualizăm lista periodic, pe măsură ce organizatorii ne transmit informații.


 

FESTIVALURI BUCUREŞTI

 MAI 2017 

–♦–

15 ATELIERE DE CREAŢIE LA BOUNTY FAIR #25

20–21 MAI

15 Ateliere de Creație la Bounty Fair #25Te așteptăm la prima ediție Bounty Fair în aer liber din acest an, 20-21 mai 2017, în curtea și grădina Casei Universitarilor București (str. Dionisie Lupu 46), alături de designeri români, în mijlocul naturii, cu hamace, veselie și ultimele bucurii ale primăverii.

DETALII EVENIMENT


BURGERFEST 2017
FESTIVAL URBAN

19–21 MAI


Abonează-te la newsletterul GOKID!

Burgerfest 2017 festivaluri BucurestiA treia ediție BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat burgerilor, are loc la București între 19 și 21 mai, la Verde Stop. Pe scena BURGERFEST 2017 vor urca Vita de Vite, Byron, ROA (Rise Of Artificial), Grimus si Zob.

DETALII EVENIMENT


GREEN HOURS JAZZ FEST – 9 / 2017

25 MAI

festivaluri bucuresti 2017 green hours jazzÎn al 23-lea an de existenţă, Green Hours jazz-café se bucură -pentru a 9-a oară! – să poftească publicul de muzică bună din Bucureşti, dar nu numai, la o sărbătoare internaţională a muzicii de calitate, în diversitatea oferită de direcţiile cele mai actuale ale jazz-ului zilelor noastre.

8 concerte extraordinare, reunind muzicieni emergenţi şi/sau consacraţi din elita jazz-ului European, se vor desfăşura în tradiţionala şi (re)cunoscuta “matcă” culturală din centrul capitalei – boema Grădină a hub-ului cultural Green Hours.

DETALII EVENIMENT


FEMEI PE MĂTĂSARI #7
FESTIVAL URBAN

26–28 MAI

Festivaluri şi Târguri în Bucuresti 2017 Femei pe MatasariA 7-a ediție a Festivalului Femei pe Mătăsari înseamnă mult pentru noi și știm că nu am fi ajuns aici făra voi. Multe s-au întâmplat în edițiile precedente și multe se vor întâmpla și în această ediție.

Hai sa arătăm din nou lumii frumusețea străzii Mătăsari.

Asociația BENEVA își propune ca prin proiectele culturale, educaționale și sociale să dea un suflu nou societății și să aducă la un loc cât mai mulți oameni deschiși către artă și cultură. Doar împreună putem începe un manifest de schimbare al vieții urbane.

DETALII EVENIMENT


FESTIVALUL FILMULUI EUROPEAN 2017

4-11 MAI

Festivalul filmului european 2017Institutul Cultural Român aduce între 4 și 11 mai filme de tot felul, dezbateri și secțiuni speciale la Festivalul Filmului European. Nu rata filme si proiectii in cinematografe si sali cu acces gratuit.

DETALII EVENIMENT


PET EXPO 2017
TÂRGUL DEDICAT ANIMALELOR

5 MAI

Pet Expo 2017 festivaluriLa PetExpo gasesti activitati pentru toata familia. Expozantii pregatesc pentru copii surprize deosebite. La târg vin cei mai buni specialisti in nutritia animalelor din Romania cu cea mai mare varietate de hrana, consultanti de top in pet wellness vin cu produse performante si iti dau gratuit sfaturi valoroase.

DETALII EVENIMENT


ASTROFEST 2017
Ziua Astronomiei

6 MAI

AstroFest 2017 festivaluri Bucuresti.Sărbătorim Ziua Astronomiei împreună cu Dumitru Prunariu, singurul cosmonaut român. Ce te așteaptă la ASTROFEST 2017:

– Întâlnire cu Dumitru Prunariu – 36 de ani de la zborul spațial
– Observații astronomice
– Expoziție telescoape profesionale – Telescoape.ro
– Science Talk – Al. Mironov și echipa S&T
– SciKids – science show pentru copii
– Concert de muzică electronică

 INTRAREA ESTE GRATUITĂ!

DETALII EVENIMENT


FESTIVALURI BUCUREŞTI

 AUGUST 2017 

–♦–

SUMMER WELL FESTIVAL 2017

12 AUGUST

7th edition of Summer Well Festival, the most important alternative music festival from Romania takes place on the beautiful Știrbey Domain in Buftea (near Bucharest).
Acts confirmed: Interpol, Editors, Birdy, Glass Animals, METRONOMY, The Kills, Nothing But Thieves, HONNE, Oh Wonder & ROOSEVELT.
End Show: The Bloody Beetroots.

DETALII EVENIMENT

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU