Cele Mai Bune Festivaluri şi Târguri în Bucuresti 2017

București

Îți oferim lista cu cele mai bune festivaluri şi târguri care au loc în București în 2017. Evenimente pentru părinți care își doresc să petreacă timp în cuplu, fără copii.

Te invităm să revii în articol pentru a afla noutățile! Actualizăm lista periodic, pe măsură ce organizatorii ne transmit informații.


 

FESTIVALURI BUCUREŞTI

 APRILIE 2017 

–♦–

GRĂDINA CU ARTIŞTI
Grădina de Primăvară 2017

29–30 APRILIE

Festivaluri şi Târguri în Bucuresti 2017 gradina cu artistiNe reintrăm în ritm, dăm jos din straturi și din moleșeală și ieșim în aer liber să ne luăm doza de verde, soare și aer curat, la cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban de la firul ierbii, Grădina cu Artiști – Grădina de Primăvară, din parcul Grădina Icoanei.

DETALII EVENIMENT


FESTIVALUL MICULUI CEL MARE

27 APRILIE – 1 MAI

festivaluri Bucuresti 2017 festivalul micului cel mare fbPolul distracţiei de 1 MAI se muta anul acesta în Parcul Naţional din Sectorul 2. Petrecem 1 MAI MUNCITORESC tot week-endul la FESTIVALUL MICULUI CEL MARE, începând de joi, 27 aprilie şi până luni, pe 1 mai. Sute de kilograme de mititei tradiţionali, din peste sau curcan, stropiţi din belşug cu hectolitrii de bere rece!

DETALII EVENIMENT


ZERO MAI 2017

29 APRILIE – 1 MAI

ZERO MAITu ce faci de Zero Mai? Noi rămânem în București! Aranjăm iarba la Verde Stop Arena și ne întindem vreme de 3 zile la soare, bere craft și mâncare artizanală. Toată lumea știe că în zilele senine se vede marea de la București. Sau munții?

DETALII EVENIMENT


FESTIVAL TRADIŢIONAL DE 1 MAI

29–30 APRILIE

festivaluri Bucuresti 2017 festivalul TRADITIONAL DE 1 MAIUn festival în aer liber la care admiratorii artei hand-made autentice vor putea admira, pipăi şi cumpăra produse pline de creativitate. Sâmbătă si duminica (29-30 aprilie 2017), in parcul IOR la Biserica Maramureseana luam o gura de aer creativ si ne odihnim privirea pe creaţiile meşterilor artizani. In afara de acestea, ne incantam papilele gustative cu preparate traditionale romanesti.

DETALII EVENIMENT


SPOTLIGHT
Bucharest International Light Festival #3

20–23 APRILIE

Spotlight – Bucharest International Light Festival #3, are loc în perioada 20-23 aprilie. 22 de instalații de artă, 4 zile de festival, 9 țări participante, video mapping-uri pe clădiri emblematice din București, 7000 mp de expoziție. Evenimentul cu peste 200.000 de participanți în 2016, debutează joi, 20 aprilie, în Piața George Enescu, la ora 20:30 cu Phoenix Fire Dancers – un spectacol de lumină al companiei austriece Phoenix.

DETALII EVENIMENT


TRADIŢII ŞI FLORI DE SĂBRĂTORI

7–17 APRILIE

TRADIŢII ŞI FLORI DE SĂBRĂTORI FESTIVALURI 2017 BUCURESTITradiții și Flori de Sărbători, eveniment dedicat Sărbătorilor Pascale. Ateliere cu intrare gratuită zilnic într-un foișor special amenajat din Piața Constituției. Programul activităților cuprinde: ateliere de face painting, ateliere de povești muzicale interactive, ateliere de creație cu accesorii din fetru, mărgele și paiete colorate, ateliere de colaje, ateliere de construit ouă decorate de Paște, ateliere de realizat coșuri de răchită ornate, baloane din nasturi, cârlige de rufe din lemn ornate sau ateliere de construit copaci din hârtie. De asemenea, în fiecare zi, trenulețul și caruselul îi așteaptă pe copiii dornici de aventuri, în intervalul 10:00 – 22:00.

La Târgul de Paște veţi găsi produse tradiționale și delicii culinare, zonă gastronomică, spectacole și concerte, un foișor de animale cu expoziție de iepuri și miei.

DETALII EVENIMENT


BOUNTY FAIR
EDIŢIE DE FLORII

8–9 APRILIE

Festivaluri şi Târguri în Bucuresti 2017La Bounty Fair, târg de Florii şi Paşti, găseşti cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi! Organizatorii ţi-au pregătit veselia şi căldura sărbătorilor şi acele „cadouri” speciale pe care ţi le faci ţie, ca un rasfaţ şi o bucurie înainte de începerea pregătirilor.

Bounty Fair aduce mereu bucurii şi copiilor, oferindu-le 10 ATELIERE creative, foarte amuzante şi totodată educaţionale. Fiecare ediţie are ateliere unicate (pe care nu le veţi mai întâlni la alte ediţii) şi câteva ateliere dintre cele mai apreciate, de care cei mici nu se satură niciodată. Atelierele sunt permanente pe durata ediţiei.

Unde? La Casa Universitarilor Bucureşti – Str. Dionisie Lupu 46, lângă Parc Gradina Icoanei.
Program: 10:00-19:00.

DETALII EVENIMENT


TÂRGUL DE FLORII

7 – 9 APRILIE

Festivaluri şi Târguri în Bucuresti 2017 Târgul de FloriiÎn fiecare primăvară, în preajma Floriilor, Muzeul Țăranului își așteaptă vizitatorii la primul târg cu meșteri de peste an. De vineri, 7 aprilie, până duminică, 9 aprilie 2017, de la orele 10 dimineața până la 6 seara, veți avea prilejul să admirați și să târguiți o mulțime de lucruri frumoase, meșteșugite cu sârg și încărcate cu semne și înțelesuri. 

Preț bilet: 4 lei, 2 lei (elevi, studenți, pensionari).

DETALII EVENIMENT


FINAL FRONTIER #6
– TÂRG DE CARTE SF & FANTASY

1-2 APRILIE

Festivaluri şi Târguri în BucurestiÎn weekend-ul 1-2 aprilie acceptă provocarea și vino de Ziua Păcălelilor la Final Frontier să descoperi lumile imaginare devenite realitate. Fără glume, ediția numărul șase a singurului târg de carte SF & Fantasy va avea loc la Centrul Cultural Casa Artelor (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti) între orele 11:00 și 19:00 pentru ca tu să afli adevărul.

DETALII


SALONUL BICICLETEI

1-2 APRILIE

SALONUL BICICLETEI Cele Mai Bune Festivaluri şi Târguri în Bucuresti 2017Salonul Bicicletei, cea mai mare expozitie nationala dedicata industriei si pasionatilor de ciclism, va avea loc in perioada 1 – 2 Aprilie la complexul Romexpo Bucuresti (C1, C2 si C3). Acest eveniment aduna la un loc marii producatori nationali, importatorii si magazinele din Romania. Este locul ideal de prezentare si testare in premiera a noilor tipuri de biciclete si accesorii, model 2017. Pe langa biciclete, accesorii si componente vei gasi: triciclete, patine, hoverboard-uri, carturi, strider-e, modele electrice, si multe alte surprize.

DETALII EVENIMENT


FESTIVALURI BUCUREŞTI

 MAI 2017 

–♦–

FEMEI PE MĂTĂSARI #7
FESTIVAL URBAN

26–28 MAI

Festivaluri şi Târguri în Bucuresti 2017 Femei pe MatasariA 7-a ediție a Festivalului Femei pe Mătăsari înseamnă mult pentru noi și știm că nu am fi ajuns aici făra voi. Multe s-au întâmplat în edițiile precedente și multe se vor întâmpla și în această ediție.

Hai sa arătăm din nou lumii frumusețea străzii Mătăsari.

Asociația BENEVA își propune ca prin proiectele culturale, educaționale și sociale să dea un suflu nou societății și să aducă la un loc cât mai mulți oameni deschiși către artă și cultură. Doar împreună putem începe un manifest de schimbare al vieții urbane.

DETALII EVENIMENT

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGA COMENTARIU