Cele Mai Bune Festivaluri şi Târguri în Bucuresti 2017

București

Îți oferim lista cu cele mai bune festivaluri şi târguri care au loc în București în 2017. Evenimente pentru părinți care își doresc să petreacă timp în cuplu, fără copii. Vezi şi lista de festivaluri kid-friendly.

Te invităm să revii în articol pentru a afla noutățile! Actualizăm lista periodic, pe măsură ce organizatorii ne transmit informații.


 

FESTIVALURI BUCUREŞTI

 APRILIE 2017 

–♦–

FINAL FRONTIER #6
– TÂRG DE CARTE SF & FANTASY

1-2 APRILIE

Festivaluri şi Târguri în BucurestiÎn weekend-ul 1-2 aprilie acceptă provocarea și vino de Ziua Păcălelilor la Final Frontier să descoperi lumile imaginare devenite realitate. Fără glume, ediția numărul șase a singurului târg de carte SF & Fantasy va avea loc la Centrul Cultural Casa Artelor (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti) între orele 11:00 și 19:00 pentru ca tu să afli adevărul.

DETALII


FESTIVALURI BUCUREŞTI

 MARTIE 2017 

FESTIVALUL DE FILM ARIPI

21-26 MARTIE

Festivaluri şi Târguri în Bucuresti FESTIVAL FILM ARIPIÎn perioada 21-26 martie 2017, la Cinemateca Eforie (Sala Jean Georgescu), are loc prima ediție a festivalului internațional de film – ARIPI, organizat de Centrul Rus pentru Știință și Cultură din România. Principalii participanți la festival sunt ambasadele țărilor CSI, acreditate în România: Azerbaidjan, Armenia, Bielorusia, Kazahstan, Rusia. Invitatul de onoare al festivalului este România.

newsletter
cu super evenimente pentru copii
+ o poveste terapeutică

 VREAU! 

DETALII


–♦–

FESTIVALUL LIKE CNDB 2017

1-26 MARTIE

Festivaluri şi Târguri în Bucuresti LIKE CNDB 2017Centrul Naţional al Dansului Bucureşti prezintă Festivalul LIKE CNDB 2017. Ediţia a IV-a are loc între 1 şi 26 martie, sub umbrela „Schimbăm idei”. CNDB îi aşteaptă pe iubitorii dansului şi artei contemporane cu producții internaționale în premieră și evenimente prezentate în parteneriat cu teatre bucureștene precum ARCUB și Nottara, dar și spectacolele artiștilor sprijiniți de CNDB prin Selecția de proiecte 2016.

DETALII


–♦–

FESTIVALUL ONE WORLD ROMANIA 2017

13-17 MARTIE

Festivaluri şi Târguri în Bucuresti 2017 One World RomaniaFestivalul Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania ajunge în 2017 la cea de-a 10-a ediție. În perioada 13-19 martie vor fi proiectate la București peste 60 de filme documentare, selectate din cele peste 1300 înscrise. Cinematografele în care ne întâlnim sunt: Cinemateca Eforie, Cinema Union, Cinema Elvira Popescu și Cinema Muzeul Țăranului. Programul complet este disponibil online pe http://oneworld.ro/2017/l/ro/program/.

DETALII


–♦–

BABY EXPO 2017
expozitie pentru Mămici Şi Bebeluşi

16-19 MARTIE

Baby Expo, expozitie pentru Mamici si BebelusiDiscounturi, Premii, Concursuri, Veselie, pe toate le gasesti la BABY EXPO-Expozitie pentru Mamici si Bebelusi,16-19 Martie 2017, Sala Polivalenta Bucuresti

De 15 ani, BABY EXPO, expozitie pentru mamici si bebelusi continua traditia de a prezenta in premiera pe piata din Romania noi produse si servicii dedicate Bebelusilor si viitoarelor Mamici.

DETALII


–♦–

TÂRGURI DE MĂRŢIŞOR ÎN BUCUREŞTI

MARTIE 2017

Târguri de Mărţişor Bucureşti 2017 fbVine primăvara! O întâmpinăm cum se cuvine, cu ghiocei şi mărţişoare la cele mai importante târguri de mărţişoare din București din februarie-martie 2017.

DETALII

1
2
Pagina urmatoare
DISTRIBUIȚI
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGA COMENTARIU