Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti

EVENIMENT gokid
Filme cinema

Filme cinema

Filme cinema pentru copii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Brasov si Constanta.

filme pentru copii la cinema

Lista de filme eveniment pentru copii la cinema saptamana aceasta. Activitati pentru copii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Brasov, Iasi, Timisoara si din celelalte mari orase din Romania.

EVENIMENTE INCHEIATE

Începând cu 10 noiembrie, timp de 11 zile, la București, copiii de toate vârstele au ocazia de a face parte din cel mai mare festival de film pentru copii din Europa Centrală și Sud-Est, atât ca număr de filme, cât și ca număr de spectatori. KINOdiseea 2016 a pregătit pentru anul acesta 38 lungmetraje, 80 scurtmetraje, 28 de ateliere și un bal mascat.
Minimest 2016

Fiecare ediție a Festivalului de Film de Animație Anim’est aduce, pe ecranele cinematografelor bucureștene, o selecție de filme de animație la fel de ofertantă...
Kinofest 2016

Pe 30 septembrie-2 octombrie are loc Festivalul International de Film Kinofest 2016 unde se proiectateaza aproximativ 250 de scurtmetraje si 56 de filme.
Oachi, prinţul din junglă. Film pentru copii la cinema

Cinema Elvire Popesco va invita la filmul de animatie pentru copii "Oachi, prinţul din junglă". Oachi este o broscuţă care trece printr-o adevărată criză de identitate. Dacă celelalte broaşte iubesc apa şi ar ţopăi toată ziua, el nu este deloc ca ele.
Kinofest - Scurtmetraje pentru copii

Duminică 24 aprilie începând cu ora 11:00, vă invităm să vedeţi o serie de scurtmetraje pentru copii si adulti marca Kinofest.

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

În 2015 bloggerii de parenting şi activităţi pentru copii au fost prolifici, articolele scrise find unele mai interesante decât celelalte. Te invităm să vezi...

Plecăm la drum într-un nou an şi simţim nevoia unor concluzii ale anului care a trecut. Şi pentru că ne plac plimbările, chiar şi...

Pin It on Pinterest