Desene cu Masa si ursul, copii +2 ani. Masa i medvedi

Desene rusesti Masa i medvedi. Desene cu Masa si ursul pentru copii peste 2 ani, activitati pentru copii mici. Printre cele mai apreciate desene pentru copii din Romania.

Desenele animate rusesti Masa i Medvedi, desene cu Masa si Ursul, sunt apreciate de foarte multi copii din Romania, chiar daca nu sunt vorbitori de limba rusa.

De ce? Pentru ca te prinzi foarte repede despre ce este vorba in Masa si Ursul si incepi sa o indragesti pe simpatica Masa, care e neastamparata si face numai nazbatii.

Iti oferim mai jos o serie de 53 de episoade de desene cu Masa si Ursul in limba rusa. Fiecare episod dureaza in jur de 7 minute. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca lasi copilul in fata monitorului pana la final. ☺

Desene cu Masa si Ursul 

Atentie deci cum gestionezi timpul, nu-l uita totusi pe cel mic in fata monitorului pana se termina tot playlistul. Pentru copii mici, 1-2 episoade pe zi sunt suficiente. Iata si cateva informatii despre efectele negative ale televizorului sau calculatorului asupra copiilor.

Vezi si:

Daca iti doresti mai multe recomandari, acceseaza acest articol cu alte episoade de desene cu Masa si Ursul in rusa si in engleza!

Sursa: youtube.com

Daca ti-a placut acest articol si vrei sa fii la curent cu toate noutatile Gokid, aboneaza-te la Newsletterul Gokid!

NICIUN COMENTARIU

ADAUGA COMENTARIU