Targuri de Craciun 2015 in Bucuresti

Afla unde poti gasi cadouri deosebite de Craciun, decoratiuni pentru brad, ateliere si evenimente pentru copii. Targuri de Craciun 2015 in Bucuresti.

Cum spuneam si in articolul de weekend, daca nu ai planuit sa pleci cu familia undeva in Transilvania de Craciun, se pare ca anul acesta nu vei apuca sa te bucuri de zapada in Bucuresti, pana de Sfantul Stefan.

vremea-in-bucuresti-de-craciun

Sursa: http://www.wunderground.com/

Bucharest Christmas Market –  Târg de Crăciun in Piata Universitatii din Bucuresti 27 noiembrie – 27 decembrie 2015

Cele 60 de căsuțe ale Bucharest Christmas Market vor transforma centrul Bucureștiului într-un Sat Magic al Sărbătorilor de Iarnă, unde iubitorii de frumos pot găsi inspirație în alegerea unor cadouri deosebite.

Copiii sunt așteptați la căsuţa de poveste a lui Moş Crăciun, unde până la sosirea acestuia cei mici vor avea bucuria întâlnirii cu spiriduşi.

Festivalul Herastrau on Ice, Targ de Craciun pana pe 3 Ianuarie 2016 in Parcul Herastrau, Bucuresti

Bucureştenii sunt invitati sa gaseasca cele mai potrivite cadouri de Craciun, cele 50 de casute avand produse pentru toate pentru toate gusturile. Vor putea vedea o stână în miniatură şi o afumătoare din zona Bucovinei.

Lângă căsuţele împodobite cu cetină şi luminiţe multicolore, se va regăsi şi un patinoar de 1500mp, unul din cele mai mari patinoare din ţară dar şi un carusel ultramodern, trenuleţ electric pentru copii şi saltele de jumping.

Copiilor cu siguranta le va placea Căsuţa lui Moş Crăciun iar in fiecare sâmbătă şi duminică pe scena amplasată în parc vor urca formaţii de muzică populară, coruri de colindători, ansambluri populare din diferite zone ale ţării. 

 


 

18 – 23 decembrie, Târg „Crăciun țărănesc”, Curtea Muzeul Taranului Roman. Intrare liberă.

Hai la Piata Taraneasca. Îți pregătim, alături de aproximativ o sută de meșteri, artizani și producători autohtoni, 6 zile de surprize și feerie de Crăciun.

targ craciunesc

18-22 decembrie, NOD Christmas Fair

Designeri, creativi și makeri se adună în makerspace pentru prima ediție NOD Christmas Fair, târg de iarnă cu cadouri colorate, ce vă așteaptă de vineri până marți, 18-22 decembrie.
Expoziția este dintre cele mai compuse, conținând toate ingredientele de la fetru la ceramică, de la piese vestimentare și până la mici obiecte de mobilier.
Expoziției se adaugă o serie de ateliere demonstrative, despre care vom mai povesti. Iar peste toate acestea ne vom bucura de două recitaluri deosebite. Noi abia așteptăm!
Nod makerspace se află la Industria Bumbacului, Splaiul Unirii nr. 160, între stațiile de metrou Timpuri Noi și Mihai Bravu.

In 18 si 19 decembrie (vineri si simbata) are loc Targul de Craciun la Fundatia Calea Victoriei – Targuri de Craciun 2015

Te invitam sa te delectezi alegand cadouri, pentru tine si cei apropiati, dintre cursurile noastre de arte & dezvoltare personala si dintre creatiile unor designeri si artisti, selectate de noi cu mare grija.

La Targul de Craciun se anunta joaca, muzica si buna dispozitie. Te asteptam la EVENIMENTELE ARTISTICE si CULTURALE interactive din cadrul targului:

  • Vineri, de la 18:00 la 20:00, Cristian Vechiu, lector la Fundatia Calea Victoriei, va sta de vorba cu participantii la targ despre Talismanele potrivite fiecarei Zodii si despre legendele create in jurul zodiilor. Ne vom relaxa ascultand povesti trase la sorti, despre zodia fiecaruia.
  • Sambata, de la 16:00 la 17:00, ascultam muzica interpretata la vioara si violoncel– Colinde si bucati muzicale celebre, in compania a doi muzicieni talentati, Monica-Cristiana Balasoiu si Razvan Postolache.
  • In ambele zile de targ, Maria Balan (artisti plastic) va realiza portrete vii si expresive. Iar daca vei cumpara minim doua ateliere, primesti un Portret Gratis din partea noastra sau un album de arta, la alegere.

19 decembrie ♦ Targul mamicilor creative, Bucuresti – editie de Craciun – Targuri de Craciun 2015

Te așteptăm la târgul Work At Home Moms, unde mamele care lucreaza de acasa vor expune produse, dar și servicii. Așa cum te-ai obișnuit, poți găsi multe minunății făurite chiar în sânul familiei, jucarii, podoabe, decoratiuni, cărți pline de emoții, servicii de grafică, ateliere și multe altele.
Directionam parte dintre fondurile stranse spre o cauza frumoasa si duioasa: campania „Mamele singure au superputeri” prin care ne dorim sa asiguram unui numar de cel putin 30 mame singure un program de consiliere personala si profesionala pentru a evita situatiile extreme.

Targul mamicilor creative, Bucuresti - editie de Craciun

19-20 decembrie ♦ Bounty Fair Editia de Craciun – Targuri de Craciun 2015

Targul te asteapta pentru ca tu sa te bucuri alaturi de cei iubiti atunci cand le oferi cele mai inspirate cadouri! Si, desigur, vei gasi o multime de minunatii de luat acasa chiar pentru tine!

Va asteptam la Casa Universitarilor Bucureşti, intre orele 10:00 si 19:00. Intrarea costa 5 lei de persoana, dar cei mici, cu varsta pana in 14 ani beneficiaza de acces gratuit.

targ craciun bounty fair

19-20 decembrie, Târgul de Crăciun la Plaza Romania – Targuri de Craciun 2015

Ajutoarele lui Moș Crăciun, elfi, Crăiasa Zăpezii și alte personaje îndrăgite îi așteaptă pe cei mici la Plaza România, în weekend-ul  19-20 decembrie, cu povești, colinde și jocuri creative.

Pe toată perioada, vizitatorii mall-ului sunt invitați să se fotografieze într-un decor de poveste, special amenajat, Plaza România oferindu-le în dar un album de familie. Totodată, la Târgul de Crăciun deschis până pe 24 decembrie, la parterul centrului comercial, clienții își pot cumpăra cadouri tematice și ornamente pentru brad.

In zilele de 19 și 20 decembrie, la Atelierele lui Moș Crăciun, copiii vor crea ornamente și vor împodobi bradul de Crăciun din Plaza România. Ajutorul lui Moș Crăciun, Elful, îi va învăța jocuri distractive, după care cei mici vor participa la concursul„Copiii au talent” și vor cânta cele mai cunoscute colinde din toate timpurile. Sâmbătă, de la ora 19.00, Marian Vasilescu & Band vor susține un concert de colinde în varianta modernă, iar duminică, de la aceeași oră, un cor va aduce spiritul cântecelor tradiționale de Crăciun.

Programul complet poate fi găsit pe plazaromania.ro


Iti recomandam si articolul nostru : Evenimente gratuite, ateliere si spectacole pentru copii in Bucuresti – 15-20 decembrie

evenimente gratuite spectacole copii 15-20 decembrie

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU