Sedinta gratuita de evaluare la matematica

Matematica interactiva iti ofera o sedinta gratuita de evaluare la matematica pentru copilul tau.

A inceput scoala de doua luni si ai senzatia ca temele copilului tau sunt din ce in ce mai stufoase si problemele la matematica sunt din ce in ce mai grele? Asa si este! Lucrurile se complica pentru el, materia este din ce in ce mai multa, iar copilul pare pierdut de multe ori in acest labirint.

Dar nu trebuie sa fie asa! Noi il putem ajuta sa priveasca matematica cu alti ochi, sa ajunga sa o indrageasca, pentru ca o prezentam ALTFEL, intr-o maniera mult mai accesibila copiilor din ziua de astazi. Ofera-i copilului tau doua ore in care el sa vada ca matematica poate fi frumoasa, iar la sfarsit tu vei primi o evaluare gratuita a nivelului sau de cunostinte!

Si, cine stie? Poate aceste doua ore vor insemna inceputul unei aventuri in lumea matematicii, la care nu te-ai fi gandit niciodata! Merita sa incerci!invata usor matematica

Pentru programare la sedinta de evaluare gratuita, suna la 0753 030 376 sau intra pe site:

http://www.matematica-interactiva.ro/

Matematica Interactiva – Cursuri de matematica pentru copilul tau!

Str. Vasile Stroescu nr. 38, sector 2, Bucuresti

Unde este strada ?  In spatele Hanului Berarilor de pe Pache Protopopescu, la 3 minute pe jos de statia de autobuz “Scoala Iancului” – liniile 135, 311, 655; peste drum de spitalul Gerota.

Telefon: 0753 030 376

E-mail: [email protected]

Website: http://www.matematica-interactiva.ro/

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU