Lansare de carte in ajutorul copiilor nascuti prematur

Strangerea de fonduri la lansarea cartii Gloria si Unicornul Magic. Campanie umanitara in ajutorul copiilor nascuti prematur.

Gloria si Unicornul Magic, o carte ce vine in ajutorul copiilor nascuti prematur – lansare de carte 

Asociația Unu și Unu, singura asociație de părinți care luptă pentru drepturile prematurilor, lanseaza impreuna cu partenerii sai –  O poveste de Crăciun pentr-un suflet prematur. Campania vorbește despre magia Crăciunului, dorinţa de a ajuta şi despre iubirea dintre oameni. Pentru că anul acesta noi vrem să credem că Oamenii Sunt Magia.

Smartbox family împreună cu 5 leaderi de opinie din zona de parenting:Laura Frunză (blogger laurafrunza.com), Tily Niculae (blogger tilyniculae.eu), Miruna Mărgarit (blogger ea-şi-ea.ro), Ana Nicolescu (blogger mamicaurbana.ro), Monica Popescu (jurnalist Itsy Bitsy) au compus şi înregistrat o poveste de Crăciun în spiritul sărbătorilor.

Povestea Gloria şi unicornul magic se va putea descărca sub formă de audiobook online sau se poate comanda sub formă de CD de pe site-ul www.audioparenting.ro, începând cu 28 noiembrie 2015.

Banii încasaţi în urma vânzărilor vor fi donaţi în întregime către Asociaţia Unu şi Unu.

Cu mare drag și speranță, te invităm la lansarea poveștii, în fața bradului abia împodobit, sâmbătă, 28 noiembrie, la ora 11.00, în AFI Cotroceni.

Vom povesti despre dragoste, magie, prematuritate, bunătate, umanitate

Pagina evenimentului de lansare a povestii Gloria si unicornul magic poate fi accesata aici.

Campanie iniţiată de Smartbox Family şi Parenting PR cu sprijinul Itsy Bitsy in ajutorul copiilor nascuti prematur – Asociaţia Unu şi Unu.
Partener media: Totul despre mame.
Susţinător: AFI Palace Cotroceni

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU