Cum alegem gradinita potrivita? [P]

Cum alegem gradinita potrivita? Ce trebuie sa stim cand suntem in cautarea unei gradinite pentru copilul nostru.

Alegerea gradinitei este un moment delicat pentru parinti. Gandul ca cel mic isi va petrece o mare parte din zi intr-un mediu strain, departe de familie, sub supravegherea unei persoane pe care nu o cunosc, nu este cel mai reconfortant gand. Insa gradinita este un pas firesc in dezvoltarea copilului, care va duce la afirmarea autonomiei lui si la dezvoltarea lui cognitiva si sociala.

Fiecare familie este diferita, de aceea este important sa te gandesti la membrii familiei tale, la conceptiile si regulile care va conduc viata de familie si sa incercati sa gasiti un mediu potrivit care sa nu intre in contradictie cu toate aceste aspecte.

Cele mai multe gradinite organizeaza zile ale portilor deschise in care parintii si copiii pot vizita gradinita si se pot intalni cu personalul. Nu exista o limita de intrebari pentru un parinte interesat de binele copilului, asa ca este bine sa cautati o gradinita deschisa la a impartasi metoda de lucru cu cei mici si care sa va raspunda onest la intrebari.

Imediat ce intri intr-o gradinita iti poti face o prima opinie, daca atmosfera este prietenoasa sau rece, relaxata sau incordata etc. Gradinita trebuie sa fie un loc sigur si confortabil, iar copilul sa aiba la dispozitie un numar generos de activitati distractive din care sa aleaga si experiente cat mai provocatoare si stimulante.

Cum alegem gradinita? Iata cateva informatii pe care trebuie sa le obtinem cand suntem in cautarea unei gradinite:

  • Programa educationala si de activitati
  • Programele optionale disponibile
  • Metoda de educatie si invatare
  • Numarul de copii inscris in grupa
  • Numarul de educatoare pentru fiecare grupa
  • Calificarea personalului
  • Informatii legate de siguranta fizica a copilului
  • Informatii legate de alimentatie
  • Activitati after school
  • Preturi

Esti in cautarea unei gradinite pentru copilul tau?

Daca locuiesti in zona Mogosoaia iti recomandam Gradinita Domneasca, un mediu deschis, cu personal calificat si dedicat, care te asteapta cu raspunsuri la toate intrebarile de parinte. Vei fi sfatuit in legatura cu cea mai potrivita abordare pentru formarea copilului, tinand cont de personalitatea si nevoile lui, pentru rezultate optime.

Grupele cuprind un numar de 12 copii, pentru ca fiecare copil sa beneficieze de toata atentia personalului implicat in activitatile lor. La Gradinita Domneasca, cei mici vor creste in spiritul celor mai nobile idealuri, vor invata povesti, poezii, matematica de baza, sa deseneze si sa coloreze, sa danseze, sa faca sport si multe alte aspect importante pentru educatia lor.

Gradinita Domneasca vine cu o abordare cu adevarat completa si individualizata, pentru dezvoltarea la maxim a potentialului copilului. Pe langa activitatile specifice gradinitei, Gradinita Domneasca pune un accent deosebit si pe dezvoltarea fizica si cognitiva sanatoasa a celor mici si vine in sprijinul parintilor cu specialisti in logopedie, psihologie pediatrica, kinetoterapie si pediatrie. Fiecare copil se va bucura, inca de la inscriere, de un consult pediatric si psihologic gratuit, pentru a beneficia de cel mai bun start in educatie si in viata.

De asemenea, Gradinita Domneasca ofera si servicii de after school in care copiii vor participa la activitati educative si creative, sub atenta indrumare a educatorilor. Timpul petrecut la after school va fi unul plin de satisfactii si impliniri pentru cei mici.

Gradinita Domneasca te astepta cu un mediu cald si primitor, in care copilul se va simti in largul lui in care isi va dezvolta abilitatile fizice, sociale si cognitive.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU