Carte activitati: Pregatirea pentru scoala (5-6 ani)

Carte de activitati pentru copii 5-6 ani: Pregatirea pentru scoala. Cartea contine jocuri de memorie si perspicacitate, planse - imagini de colorat, jocuri logice, ghicitori, etc.

Imi placea sa unesc punctele ca sa vad cum ia nastere sub creionul meu un copilas, un animalut sau o floare, imi placea sa ajut baietelul sa treaca prin labirint sau sa ajut pisica sa gaseasca bolul cu lapte.

Am avut si noi cand eram copii carti de activitati si de colorat si tare imi placeau. Nu stiu cati ani aveam dar imi aduc aminte si acum cu drag de ele. Acelasi drag l-a prins si fetita mea, de 5 ani acum, de aceste carti care o stimuleaza sa se concentreze, “sa intre” in diverse jocuri, ghicitori si intrebari, sau pur si simplu sa coloreze uneori cu rabdare, alteori terminand o floare din 3-4 miscari de creion. Si tare ma bucur cand vad ca fetita mea zglobie si energica sta neintrerupta si o ora, colorand sau rezolvand jocuri.

carte activitati copii 5-6 ani

Pregatirea pentru scoala 5-6 ani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cartea de la Editura Litera, Pregatirea pentru scoala pentru copii de 5-6 ani are tot ce isi poate dori un copil (sau parinte) de la o carte de activitati: jocuri, planse de colorat, ghicitori, labirint, jocuri de memorie si perspicacitate dar ofera si o calitate foarte buna a hartiei si a culorilor. Are 240 de pagini, deci e suficient de cuprinzatoare ca sa nu o termine intr-o saptamana un copil grabit.

Chiar daca se numeste “Pregatirea pentru scoala”, noi inca nu ne grabim cu scoala, insa o consider foarte utila pentru concentrare, pentru a-i da ceva de facut copilului cand plecam undeva si se plictiseste, cand iesim la iarba verde si ne dorim sa stam pe patura si nu sa facem ture prin parc. Pe de alta parte, este si o ocazie buna de conectare, de a ne arata iubirea fata de copil, de a participa impreuna cu copilul tau la lumea lui, de a face jocurile impreuna, de a colora cot la cot. Ce bucurie mai mare poate avea un copil cand vede ca parintele lui intra in lumea jocului alaturi de el?! Tine doar de noi sa gasim modalitati inteligente de a-i atrage in activitati placute si sa-i ajutam sa uite de televizor, jocuri pe calculator, tableta, telefon, etc (citeste si despre efectele televizorului asupra creierului copiilor).

Pregatirea pentru scoala copii 5-6 ani

Dupa ce intorci pagina trebuie sa tii minte cu ce culoare ai colorat fiecare instrument 🙂

Fetitei mele i-a placut foarte mult, a studiat-o din prima si a facut cateva pagini, iar a 2 a zi, la plecarea de la gradinita isi dorea foarte mult sa ajunga direct acasa caci “are activitati de facut”, lucru rar intalnit, caci nu reusim sa ajungem acasa mai niciodata fara o oprire in parc sau macar la un loc de joaca. De data asta cartea ii captase mintea, se vede ca s-a gandit la ea si la gradinita de era asa nerabdatoare sa ajunga acasa.

Cartea cu planse de colorat, jocuri si activitati se poate cumpara de la Editura Litera.

Articol scris de Zina Nichita, Editor Gokid. 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU