Soluții pentru un scalp sănătos și un păr fără mătreață [P]

Probabil că te-ai confruntat cel puțin o dată până acum cu problemele cauzate de părul gras și apariția mătreții. Soluții pentru un scalp sănătos și un păr fără mătreață.

Nici nu e de mirare, ținând cont de faptul că reprezintă doi dintre cei mai frecvenți inamici ai părului sănătos și frumos. Însă, care sunt, de fapt, principalele cauze ale acestor neplăceri și cum poți preveni apariția lor?

În primul rând, este important să știi că secreția de sebum reprezintă un proces natural al glandelor sebacee și are rolul de a hidrata și proteja pielea scalpului de impuritățile ce ajung la suprafața acestuia. Aspectul inestetic și disconfortul dat de părul gras și lucios apar doar odată cu excesul de sebum care stopează creșterea sănătoasă a firului de păr, ducând astfel și la subțierea și căderea sa. În plus, la nivelul scalpului se formează și așa-numita „mătreață grasă” ce dă o senzație supărătoare de mâncărime. Tocmai de aceea, este esențial să acorzi o atenție cât mai mare îngrijirii scalpului, nu numai firului de păr. Îți recomandăm să elimini pe cât posibil factorii de stres și să eviți alimentele grase din dieta ta. Iar pentru un efect cât mai sigur și de durată, este necesar să alegi produse cosmetice potrivite tipului tău de păr și problemelor cu care se confruntă acesta.

În acest sens, te invităm să descoperi soluțiile imbatabile oferite de cea mai nouă gama dedicată îngrijirii complete a părului, Gerovital Tratament Expert. Produsele gamei sunt destinate tratării diferitelor probleme ale părului tău, fiind disponibile atât sub formă de tratamente intensive, cât și ca soluții zilnice de întreținere a frumuseții și sănătății părului. Astfel, pentru un tratament cât mai eficient împotriva mătreții și părului gras, vă recomandăm produsele Gerovital Tratament Expert Antimătreață și Gerovital Tratament Expert Sebum Control.

Gerovital Tratament Expert Șampon antimătreață cu Ichtiol este dedicat tratamentului intensiv, acționând împotriva mătreții persistente și putând fi folosit chiar și pentru ameliorarea unor probleme mai neplăcute, precum dermatita seboreică. Alături de acesta, Gerovital Tratament Expert Șampon antimătreață asigură un tratament mai blând, înlăturând cu succes mătreața și contribuind la prevenire ei. Printr-o acțiune complexă la nivelul scalpului și al firului de păr, Gerovital Tratament Expert Șampon sebum control contribuie direct la reducerea secreției excesive de sebum, înlăturând aspectul gras și ”murdar” al părului și redându-i acestuia aspectul sănătos și proaspăt.

Iar pentru un control mai bun al hipersecreției de sebum și un aspect curat și proaspăt cât mai mult timp, îți recomandăm formularea delicată și ușoară regăsită în Gerovital Tratament Expert Spumă sebum control. Produsele au prețuri accesibile și pot fi achiziționate și online de pe site-ul www.farmec.ro

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU