Sfaturi de la specialisti pentru ingrijirea tenului

Sfaturi pentru ingrijirea tenului cu Gerovital H3 Derma+: aliatul perfect pentru un ten frumos

Vara a trecut deja, însă temperaturile ridicate specifice sezonului estival încă ne însoțesc la fiecare pas. Dacă spre finalul zilei îți simți tenul încărcat și cu un pic prea mult luciu pentru a fi frumos, nu te speria: nu ești singura căreia i se întâmplă. Razele puternice ale soarelui la care îți expui tenul în timpul zilei îți fac pielea să transpire, crescând astfel și producția de sebum și creând acel inestetic aspect lucios al pielii.

Tocmai de aceea, în această perioadă, pielea ta are nevoie de o îngrijire specială cu produse adaptate temperaturilor ridicate și capabile să combată pe termen lung efectele nocive ale radicalilor liberi din aer. Îți prezentăm mai departe, câteva trucuri simple și la îndemână care, alături de cosmeticele potrivite, te vor ajuta să te bucuri fără griji de un look fermecător în orice sezon.

ingrijirea tenului cu derma plus

Frumusețea începe, în primul rând, din interior. De aceea, este important să consumi cât mai multe legume și fructe și să bei minim 8 pahare de apă pe zi. Astfel, te vei asigura că vei avea parte de o hidratare optimă pe durata întregii zile. În plus, evită pe cât posibil alimentele grase care încurajează producerea în exces a sebumului de către organism. Lasă-ți pielea să respire și încearcă, pe cât posibil, să renunți la folosirea fondurilor de ten care îl încarcă excesiv și care tind să rețină transpirația la suprafață. Încearcă în schimb, să folosești zilnic o cremă matifiantă, perfectă pentru estomparea aspectului inestetic a tenului lucios.

Noi îți recomandăm în acest sens „Emulsia hidratantă matifiantă Gerovital H3 Derma+, o cremă cu structură ușoară ce hidratează și matifiază pielea, reglând, în același timp, secreția de sebum.

Pe de altă parte, „Crema antiacneică Gerovital H3 Derma+ este extrem de eficientă pentru rezolvarea problemelor specifice tenului gras și acneic, reducând simptomele acestora prin diminuarea punctelor negre, formațiunilor acneice, petelor de roșeață și semnelor postacneice.

Nu în ultimul rând, ai grijă să-ți cureți zilnic foarte bine tenul, folosind un produs de curățare potrivit. Gelul spumant purifiant Gerovital H3 Derma+ asigură curățarea eficiență și blândă a tenului și, în același timp, purifică și reglează producția de sebum. Având efect exfoliant, acidul lactic și acidul salicilic natural din componența lui ajută la curățarea și eliberarea porilor și stimulează procesele de reînnoire celulară.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU