5 Parcuri Acvatice din Zona Bucureştiului

Parcuri acvatice Bucuresti. Parcuri acvatice de distractii pentru copii si adulti din Militari, Otopeni, Crangasi, Mogosoaia.

Vara este o promisiune la distractie atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Iar printre distractiile favorite ale copiilor pentru vacanta de vara o reprezinta balaceala, joaca cu apa, distractia la piscina, la mare. De ceva timp, oferta de distractii pentru zona Bucurestiului s-a marit si avem parte de distractii de nerefuzat din partea parcurilor acvatice din jurul Bucurestiului.

Noi am gasit 4 parcuri acvatice accesibile bucurestenilor dar si celor care locuiesc in jurul Bucurestiului. Nu va ramane decat sa le incercati si sa ne povestiti si noua cum a fost! Si nu uitati sa aveti cu voi produsele de protectie solara pentru a evita neplacerile produse de expunerea la soarele puternic.

Daca te-ai decis sa nu pleci departe de casa, iti recomandam sa consulti lista noastra de ștranduri kid-friendly sau cu restaurante si terase cu locuri de joaca din Bucuresti.

Va dorim distractie placuta alaturi ce cei mici!

 –

1.
THERME BUCURESTI

PARCURI ACVATICE BUCURESTI

Therme Bucuresti este cel mai mare centru de wellness, relaxare si entertainment din Europa. Este deschis tot timpul anului, de luni pana duminica si este conceput ca o destinatie de relaxare si distractie pentru familii cu copii si pentru adulti.

therme-bucurestiCu o suprafață totală outdoor de peste 250.000 mp, Therme București este unul dintre cele mai mari centre de wellness, relaxare și entertainment bazat pe ape termale din Europa. Suprafața construcției indoor este de 30.000 mp, poate primi peste 4.000 vizitatori simultan.

Toate detaliile locatiei


 

2.
MAGIC PLACE AQUA PARC
CRÂNGAŞI BUCURESTI

CRANGASI AQUA PARC un nou concept, o noua locatie, in strandul recunoscut de bucuresteni si nu numai, drept strandul Dambovita situat in Sos. Virtutii, zona Crangasi, ofera ACUM oaspetilor sai excapade unice pentru timpul liber.

MAGIC PLACE CRANGASI AQUA PARC

CRANGASI AQUA PARC pune la dispozitie pe o suprafata de 7 hectare, cu o capacitate de cel putin 5000 de persoane pentru zonele accesibile la piscine, urmatoarele facilitati: plaja de nisip, sezlonguri, umbrelute, terenuri de fotbal/tenis/baschet, terapie prin sport in aer liber, tobogane pentru adulti, tobogane pentru copii, doua bazine pentru copii, trei bazine pentru adulti dintre care 2 bazine olimpice, un BAZIN CU VALURI unic in Bucuresti, o scena care poate fi folosita pentru prezentari, spectacole, dans, muzica, un Beach Bar de curand amenajat dotat cu toate aparaturile pentru a-ti potoli setea cu cocktailuri, bauturi racoritoare, un spatiu special amenajat de mancare: zona Barbeque –  dotat cu gratare si un cuptor de pizza pe vatra in cuptor ars de lemne si bar amenajat pentru cocktailuri, 2 parcari cu o capacitate de pana la 1000 de locuri.

Vezi si:

8 ştranduri kid-friendly din Bucuresti. Bălăceală în familie la preţ rezonabil

Cum sa fim mai putin stresati pentru copiii nostri

Filme pentru copii la cinema

PRETURI MAGIC PLACE CRANGASI AQUA PARC

  • Abonament lunar: 600 lei
  • Abonament pe 99 de zile: 850 lei (poti plati in doua rate)
  • Pret bilet in timpul saptamanii: 30 lei
  • Pret bilet in weekend: 30 lei
  • Pret bilet pensionari (toata saptamana): 20 lei
  • Pret bilet elevi si studenti (toata saptamana): 30 lei
CRANGASI WATER Parc cu un nou concept, o noua locatie se gaseste in strandul recunoscut de bucuresteni si nu numai, drept strandul Dambovita situat in Sos. Virtutii, zona Crangasi.

CONTACT MAGIC PLACE CRANGASI AQUA PARC

  • Strand Dambovita, Soseaua Virtutii, Sector 6, Bucuresti
  • Program: LUNI – DUMINICA 08:20:00
  • Program bazin cu valuri si topogane: ZILNIC 11:00 – 18:00
  • Telefon: +40 314 361 842

3.
DIVERTILAND, CHIAJNA
PARC ACVATIC BUCURESTI

Divertiland a fost inaugurat în 2012, este situat la 13 kilometri de Bucureşti pe Strada Divertismentului, nr. 1, Autostrada Bucuresti-Pitesti, în apropierea zonei comerciale Militari.

Parcul se întinde pe 42.000 de mp şi cuprinde 22 de topogane cu apă, o piscină cu valuri, loc de joacă pentru copii, spaţii comerciale, 850 de locuri de parcare gratuită, restaurante, sute de şezlonguri cu umbrele şi multe alte facilităţi.

Cea mai mare atracţie a parcului este piscina cu valuri. Piscina de 1.200 de metri pătraţi „face valuri” în 33 de moduri diferite, potrivite pentru toate tipurile de activităţi, acesta fiind singurul loc din Bucureşti în care surfingul şi alte sporturi similare sunt posibile.

divertilandParcul este deschis zilnic în intervalul 10.00-20.00.

Biletul de intrare costă 40 de lei pentru adulţi şi 25 lei pentru copii sub 10 ani în timpul săptămânii şi 65 de lei, respectiv 25 de lei în zilele de sâmbătă şi duminică.

Adresa: Str Divertismentului nr 1, Autostrada Bucuresti Pitesti, Km 13, Chiajna, Ilfov, Telefon: 021 9446, http://www.divertiland.ro

Mai multe parcuri acvatice pe pagina urmatoare.

1
2
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU