Concurs! Castiga o portie de distractie la Acvamania!

 

Concurs! Castiga o portie de distractie la Acvamania!

Participa si poti castiga 3 vouchere de distractie all-inclusive pentru o zi de neuitat in parcul de agrement nautic Acvamania de pe lacul Mogosoaia!

 

Concurs intrare gratuita parc acvatic

 

Mai jos poti gasi detalii despre cum poti participa la concurs.

 


DESPRE PARCUL ACVATIC ACVAMANIA

Localizat pe lacul Mogosoaia, la doi pasi de Bucuresti,  ACVAMANIA este un concept unic in Romania- respectiv un parc de distractii pe apa ce a fost transformat intr-o adevarata bază nautica, de cativa iubitori ai sporturilor nautice.

ACVAMANIA te va tine ocupat si fericit pentru multe ore. In acest parc acvatic atipic se imbina in mod fericit distractia si sportul. Pe langa circuitul format din tobogane, piste de alergare pe apa, module speciale pentru catapultare si trambuline gonflabile, cei care vin la ACVAMANIA pot inchiria caiace, canoe, stand-up paddle, catamarane gonflabile, scutere submersibile si hidrobiciclete. Mai mult, vei avea ocazia sa participi la cursuri de caiac, stand-up-paddle si de sailing sau te poti distra impreuna cu cei mici intr-o cursa cu scuterele submersibile See Doo.

Inaltimea minima pentru folosirea in siguranta a parcului gonflabil este de 1.22 m.

Mai multe detalii aici: http://www.acvamania.ro/.


 

Cum te poti inscrie la concurs?

1. Posteaza mai jos, intr-un comentariu, ce crezi ca i-ar placea cel mai mult copilului tau sa faca in parcul acvatic de distractie Acvamania.

2. Da share pe wall-ul paginii tale Facebook acestui concurs.

 

Premiile

Premiul I contine 3 vouchere de o zi all-inclusive pentru distractie in parcul de agrement nautic Acvamania de pe lacul Mogosoaia!

Premiul II contine 3 vouchere de 2 ore all-inclusive.

 

* Fiecare voucher asigura o singura intrare pana la 30 august 2015 si este valabil pentru o persoana.

Concursul se incheie pe 5 iulie 2015.

Extragerea castigatorului se va face cel tarziu pe 6 iulie, cu ajutorul aplicatiei random.org Se va desemna cate un singur castigator pentru fiecare premiu. Practic, vor fi 2 castigatori care vor primi cate 3 vouchere fiecare.

 

Mult succes tuturor!

 

Pentru a adauga un Comentariu, apasa pe butonul de sub acest post „Adauga un comentariu” si se va deschide casuta de comentarii.

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

36 COMENTARII

  1. Cu siguranță, plăcerea de a fi în apropierea apei maximizată de plăcerea de a se putea distra cu o barcuta, canoe, caiac sau orice alt instrument plutitor va crea o nevoie de reîntoarcere.

  2. Cui nu-i place apa -si joaca!?Mai ales ca deja s-a plimbat cu CANOTCA la numai 4 ani!(eu am practicat Kaiac ) .
    Acum la 6 ani -topoganul la apa si plimbatul cu barca!!!!

  3. Baietelului meu ii place sa se balaceasca. Nu am fost niciodata aici.. dar.. cu siguranta daca e apa.. Distractie garantata! <3

  4. Baiatul meu ar fi fericit sa vasleasca, sa se dea pe topogane si, de ce nu, sa incerce un scuter submersibil.

  5. Teodora si Mihai au 8 si 11 ani si cred ca le-ar placea cel mai mult….sa se distreze si sa considere vizita la Acvamania ca pe ” cea mai tare zi din viata lor” asa cum le place sa se exprime.
    Nu am mai fost la parcul acvatic, dar in momentul in care le-am aratat pozele,reactiile lor de incantare la fiecare element de distractie ma face sa cred ca nu va lipseste nimic si ca distractia este garantata.

  6. In primul rand, ideea de distractie, in primul parc, in intregime gonflabil, din Romania.
    Apoi, cred, ca, ii va fi foarte greu, sa opteze, fie, pentru circuitul, format din tobogane, piste de alergare pe apa, module speciale pentru catapultare si trambuline, sau pentru cursa cu scuterele submersibile Sea Doo, cursurile de caiac, SUP (Stand Up Paddle) si de sailing.

  7. Mereu am admirat gonflabilele din lacul Mogosoaia dar nu ne-am testat pana acum curajul. Baietelul meu iubeste sa se dea pe tobogane cu apa si cred ca s-ar bucura si de celelalte atractii. As vrea sa ii ofer aceasta distractie de ziua lui, saptamana aceasta.

  8. „Acvamania” reprezintă acea aventură, la care, visează toți cei mici. Iata, ocazia, să le cream amintiri, de neuitat, și să nu mai fie nevoiți să inventeze unele… Pe de altă parte, este un loc, în care, și părinții pot avea parte de clipe pline de adrenalină. Își vor dovedi, că, mai există posibilitatea, să iasă din zona de confort, astfel, depășindu-şi limitele. Distracția este garantată!
    Copilul va fi tentat de toate „nebuniile” frumoase – modulele gonflabile (tobogane, piste de alergare sau catapulte), inchirierea de caiace, canoe, stand-up paddle, catamaran gonflabil, scutere submersibile, hidrobiciclete, biciclete, chiar lecțiile de sailing, dar, cel mai mult, sunt sigura, il va atrage scuterul submersibil.

  9. Baiatului meu de 11 ani ar incerca tot ce se poate si s-ar distra pe cinste pentru ca e incantat de jocurile in apa !

  10. Cred ca fiicei mele iar placea o plimbare cu canoia in primul rand …restul vrem sa descoperim impreuna

  11. Ideea de distractie, in primul parc, in intregime gonflabil, din Romania, in primul rand .
    Apoi, cred, ca, ii va fi foarte greu, sa opteze, avand multe optiuni de distarctie: fie circuitul, format din tobogane, piste de alergare pe apa, module speciale pentru catapultare si trambuline, sau cursa cu scuterele submersibile Sea Doo, cursurile de caiac, SUP (Stand Up Paddle) si de sailing.Distractia e binevenita oricand pentru copii.

  12. Fetitei mele, Anamaria – 7 ani, i-ar place cel mai mult plimbarea cu hidrobicicleta, cu scuterul submersibil si desigur joaca in parcul gonflabil.

  13. Daca ii spun fetitei mele de „balaceala”, va fi in prima, la intrare!!!:))) Asa ca, sigur se va bucura de parcul gonflabil, de scuter, de tobogan, de…..apa….!

  14. Lista participantilor la concursul Acvamania 1 adi 2 Ardelean Maria(Marina) 3 babiciu carmen 4 Bleotu Macrina 5 cocos alexandrina 6 constantin alexandru 7 constantin maricica 8 Cris 9 Daianu -Dumitrache Silvia 10 Doina Ana Butman 11 Florenza Firenze 12 Gabi 13 Gabriela Stoleriu 14 Gheorghiu Paul 15 Iacob Cristian 16 ioniche daniela iuliana 17 ismail nicoleta 18 madalina litan 19 Mariana Hristache 20 mihaela 21 Mihaela Bantoiu 22 nicolae mirela 23 Nicoleta Stefan 24 Oana Mosteanu 25 popa roxana 26 Ralu 27 rodica mirica 28 TUDOR MIHAELA 29 Urse Cristina Elena 30 Valentina Bratosin

    Mult succes tuturor!

  15. Castigatoarele concursului Acvamania sunt:

    Premiul 1: Florenza Firenze

    Premiul 2: Valentina Bratosin

    Felicitari si va dorim multa distractie!

    Premiul I contine 3 vouchere de o zi all-inclusive pentru distractie in parcul de agrement nautic Acvamania de pe lacul Mogosoaia!

    Premiul II contine 3 vouchere de 2 ore all-inclusive.

    * Fiecare voucher asigura o singura intrare pana la 30 august 2015 si este valabil pentru o persoana.

    https://www.facebook.com/notes/gokidro/castigatoarele-concursului-acvamania/700030823459434

    Detalii despre parcul acvatic Acvamania aici: http://www.acvamania.ro/

ADAUGĂ COMENTARIU