Unde mergem cu copiii in weekend-ul 17-19 aprilie?

Evenimente pentru copii in weekend-ul 17-19 aprilie, in Bucuresti.

Vremea frumoasa de afara ne indeamna la creativitate, ne da energie si buna dispozitie pentru intalnirile cu prietenii si pentru activitati distractive pentru copii.

Iata ce puteti face in weekendul ce urmeaza:

 

evenimente copii bucuresti 18-19 aprilie 2015

Sambata, MiniArtShow va asteapta la un atelier creativ de faurit si manuit papusi, pentru copii de 4-10 ani. Atelier in aer liber! Povestea mea cu Printesa Sofia.

Sambata de la 11.00, 16.00 & 18.00 , Teatrul Ion Creanga ii invita pe copiii mai maricei, cu varsta peste 7 ani, la Insula Misterioasa iar de la 10 si 12 cei mici sunt invitati la Spectacolul de miscare si muzica, LaLaLaDoDo.

Sambata are loc si spectacolul nonverbal cu sunete si muzica live, pentru copii cu varste intre 1 si 5 ani – Sunetele anotimpurilor.

Va recomandam si un eveniment gratuit pentru copii: la Librăria Humanitas de la Cişmigiu are loc Campionatul poveştilor –  Atelier de povestit şi desenat cu scriitoarea Ioana Nicolaie, care le prezinta celor mici fantastica poveste a copilăriei lui Antonio Vivaldi, dupa cartea Micul venețian

Pe 18 aprilie 2015 are loc Programul de filme pentru copii – NexT Kids care cuprinde scurtmetraje dedicate copiilor cu vârste între 4 și 12 ani. Incepe la ora 10.30.

 

Dimineata de duminica debuteaza cu un atelier de pictura pentru copii de 1-5 ani, Micutul Picasso.

Duminica de la ora 11, incepe povestea pentru copiii cu varste intre 4 si 12 ani, prezentata de MiniMignon și Ludio: teatru de umbre, puțină aventură, teatru de păpuși, și un strop de magie…

Pentru somnorosi, La Teatrul Coquette incepe la 11.30 spectacolul pentru copii de 2-10 ani Printesa si bobul de mazare.

 

Va dorim multe zambete alaturi de cei mici si timp frumos si de calitate petrecut in familie!

 

Sursa foto: cc licensed ( BY ) flickr photo by David Baker

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU