Fabrica de Talente lanseaza doua noi cursuri in luna martie

 

Fabrica de Talente este un centru de activitati pentru copii din Bucuresti, care s-a dezvoltat din dorinta de a contribui la valorificarea potentialului copiilor. Citește mai mult

 

In luna martie, la centrul de activitati se lanseaza doua cursuri noi: un curs de sah pentru copiii de 5-12 ani si un curs de introspectie si dezvoltare personala pentru parinti.

atelier parinti dezvoltare personala

 

Sahul dezvolta gandirea strategica, capacitatea analitica, gandirea in perspectiva, inspira autoperfectionarea si competitivitatea cu sine insusi. Nu in ultimul rand, ii ajuta pe cei mici sa accepte infrungerea, dezvoltand capacitatea de autoreglare in situatii conflictuale, de esec, dar si succesul. Acest sport al mintii, poate deveni un bun impuls pentru relatiile de familie, precum si o buna alternativa a jocurilor pe calculator.

Cursurile de sah pentru copii vor avea loc in fiecare sambata, incepand cu 7 martie, de la ora 11.30.

Detalii complete despre acest curs gasiti aici.

 

Atelierul pentru parinti este bazat pe introspectie, autocunoastere, constientizarea unor modele comportamentale si continua prin aplicatii practice ce ii ajuta pe parinti sa gaseasca cele mai potrivite resurse pentru a raspunde provocarilor rolului de parinte.

Atelierul are loc pe 12 Martie, de la ora 18.30 la 21.00

Detalii complete despre acest curs gasiti aici.

 

Locatie: Fabrica de Talente

Str. Prof. Ion Bogdan, nr 18, Bucuresti (Dorobanti-Perla)

[email protected] ; 0729079038

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU