Ateliere pentru parinti cu Dr. Harville Hendrix si Dr. Helen Hunt

In perioada 23-24 mai au loc la Bucuresti atelierele pentru parinti sustinute de Dr. Harville Hendrix si Dr. Helen Hunt. Evenimentul este organizat de  Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie și Otilia Mantelers

 

Dr. Harville Hendrix și Dr. Helen LaKelly Hunt, creatorii teoriei relaționale IMAGO pentru cupluri și părinți, vor susține la București în 23 și 24 mai două ateliere de excepție dedicate înțelegerii în profunzime a dinamicii dintre parteneri în relația de cuplu și în relația părinte-copil. Pe lângă această aprofundare a relațiilor familiale, Harville și Helen ne vor oferi multe instrumente simple, dar transformatoare, prin care partenerii cuplului vor ajunge de la conflict la conectare, și vor învâța să ceară iubirea de care au nevoie și să o ofere așa cum are nevoie celălalt. Iar părinții vor învăța să ofere copiilor ceea ce numim iubire vindecătoare atât pentru copii, cât și pentru ei înșiși.

 

Pana pe 28 martie puteti cumpara biletele de participare la pret redus (early bird).

 

 

Harville & Helen romania

 

 

Părinții, cuplurile noi sau în criză, persoanele îndrăgostite și cei care își doresc relații sănătoase, experți în sănătate mintală și persoane interesate de psihologie și psihoterapie sunt principialii beneficiari ai acestui eveniment organizat în premieră pentru România. Cele două zile de conferință abordează vindecarea rănilor din copilărie alături de partenerul de cuplu și învățarea unui nou mod profund și conectant de a oferi iubire copiilor, ținând cont de propriile dureri parentale provenite din perioada timpurie a vieții.

Pentru a ne vindeca de rănile copilăriei avem nevoie să primim iubire de la o persoană pe care inconștientul nostru a asociat-o cu părinții noștri.”

(Harville Hendrix PhD & Helen L. Hunt PhD)

Evenimentul este organizat de Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie (www.paginadepsihologie.ro) și Otilia Mantelers, expert in parenting (otilia-mantelers.urbankid.ro).

 

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

23 mai atelier I: IMAGO pentru cupluri – Primește iubirea pe care o dorești

Te-ai întrebat vreodată de ce te lupți cu persoana iubită? Ai trăit vreo asemănare între ceea ce simți față de partener și ceea ce ai simțit față de părinți în copilărie? Sau ai obosit să lupți zadarnic și acum vrei să faci o schimbare? Atunci acest atelier îți este dedicat ție. Participanții vor primi instrumentele de care au nevoie pentru a crea o conectare profundă, pentru a simți siguranță emoțională cu partenerul de viață și pentru a înlătura negativitatea.

Această abordare terapeutică presupune:

  • un angajament luat pe termen nelimitat față de ființa iubită;
  • un comportament plin de iubire unul față de celălalt;
  • învățarea unui nou mod de a comunica unul cu celălalt în relație, plin de acceptare și curiozitate;
  • eliminarea negativității în dialog și înlocuirea ei cu o curiozitate sinceră față de cine este, ce simte și de ce simte partenerul nostru.

Dacă vei participa alături de persoana dragă îți oferim o taxă specială, deoarece împreună creștem mai repede.

 

24 mai atelier II: IMAGO pentru părinți – Dăruiește iubirea care vindecă

Când devenim părinți rănile copilăriei noastre devin foarte zgomotoase și ne blochează relația parentală. Cel mai bun dar pe care-l putem oferi copiilor noștri este să le creăm un mediu sigur și iubitor, iar pentru a transforma familia într-un „rai sigur” avem nevoie să ne vindecăm ca adulți. Participanții la acest atelier vor avea ocazia unică de a-și descoperi rănile emoționale, alături de doi dintre cei mai apreciați psihoterapeuți ai lumii, și vor învăța să aplice strategii eficiente de parenting bazate pe conștientizare și cunoștere științifică.

Obiectivele atelierului sunt:

  • cum să folosim relația parentală pentru a ne vindeca rănile propriei copilării și pentru a încheia ciclul rănirii moștenit de la părinții noștri;
  • cum să înlocuim tiparele inconștiente, de intruziune și neglijare, cu abilități și cunoștințe care ne ajută să devenim conectați în mod conștient cu copiii noștri.

Dacă vei participa alături de partener îți oferim o taxă specială, deoarece familia contează.

Informații generale despre vorbitori:

  • Harville Hendrix, Ph.D. este un psihoterapeut de cuplu cu peste 40 de ani de experiență ca și terapeut, educator, trainer, autor și lector. Împreună cu soția sa, Helen LaKelly Hunt, au co-creat Terapia Relațională Imago, o intervenție pentru cupluri, practicată în prezent de peste 2000 de terapeuți acreditați din 30 de țări. Dr. Hendrix și soția sa au scris împreună zece cărți despre relații intime și parenting, printre care se numără și ultima lor carte Making Marriage Simple. Dr. Hendrix, pe care Oprah Winfrey îl numește ‘Sufleorul Căsătoriilor’, a apărut în emisiunea condusă de Oprah de 18 ori, ceea ce i-a adus prezentatoarei un premiu Emmy pentru talk-show-ul ‘cu cel mai important impact social’.
  • Terapia Relațională Imago este eficientă ca și mod de a crea relații mai puternice, deoarece ne ajută să devenim mai conștientienți de faptul că suntem cu toții interconectați la nivel profund. Oferă perspesctive ale agendei inconștiente pe care o aducem în relațiile noaste. Cu această informative a lui Harville & Helen putem începe să conlucrăm cu fascinanta agendă secretă. Drept rezultat, putem alege să creștem împreună într-o manieră creativă, non-controlativă și vindecătoare care crează înțelegere și conectare.

Informaţii suplimentare şi înscriere: www.harville-helen.ro

Editura Herald va traduce până la organizarea primei conferințe Imago din România două dintre carțile cele mai apreciate scrise de Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt – „Primește iubirea pe care o dorești: un ghid pentru cupluri” & „Oferă iubirea care vindecă: un ghid pentru părinți”.

Partenerii principali ai evenimentului: Editura Herald, OMA VISION, Radio Itsy Bitsy

 

Vă invităm să construim împreună sănătatea relațională în România!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU