Spectacol eveniment cu Gasca Zurli pe 31 mai la Sala Palatului

Va invitam la un Spectacol eveniment cu Gasca Zurli, adresat copiilor intre 2 si 10 ani, in care copiii si parintii ajung in Regatul Maturilor.

Gașca Zurli – cel mai mare teatru privat pentru copii – va susține pentru prima data un spectacol eveniment la Sala Palatului, pe 31 mai, ora 11, „Zboară, Zboară, Vrajimaturică!”, o producție sută la sută românească.

Va invitam la un Spectacol eveniment cu Gasca Zurli, interactiv, adresat copiilor intre 2 si 10 ani, in care personajele îi duc pe copii, dar și pe părinți în Regatul Măturilor pentru a o învinge pe Vrăjitoarea Tura-Vura.

Vezi si:

Toate evenimentele de astazi

Evenimentele din weekend

Spectacol eveniment cu Gasca Zurli isi propune sa le le povestească, într-o formă alternativă, prin joc, despre valorile importante ale familiei, despre înțelegere și despre cum poți învinge răul cu puterea faptelor bune și a zâmbetului.

„Ce s-ar întâmpla dacă, pentru o vreme, nicio mătura nu și-ar mai face treaba. Ce-ar fi lumea fără curățenie? Răspunsul îl vom afla pe scena Sălii Palatului unde Gașca Zurli, împreună cu micuții spectatori, vor pune la cale un plan prin care o vor păcăli pe Tura Vura. Ea e vrăjitoarea care nu se spală, nu se piaptănă și nu dorește să trăiască într-o lume veselă, curată și mai ales colorată- simbolul personajelor negative. Noul show îi ajută pe cei mici să înțeleagă mai bine de ce e nevoie de o cameră curată, într-o casă curată, într-o lume în care toate strălucesc”, spune Mirela Retegan , femeia care, prin fenomenul Gașca Zurli, a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen național.

Mirela Retegan este și autoarea poveștii „Zboară, Zboară, Vrăjimăturică”, spectacol care va include și un nou cantecel pentru copii. Cântecul se va alătura seriei de hituri din colecția „Am o căsuță mică”.

 

Spectacol eveniment cu Gasca Zurli, pe  31 mai, începând cu ora 11.00.

Distribuția:

Tanti prezentatoarea- Mirela Retegan

Fetița Zurli- Vero Cāliman

Clopotel- Alex Stama

Yuppi- Alexandru Tcaci

Truli- Răzvan Marina

Zdrangānel- Paul Chichirāu

Tura Vura- Alex Stama

Zâna Bunā- Diana Leonte

Producția muzicală -Cornel Sorian

Scenografia -Anca Cernea

Regia – Vadim Rusu

Un spectacol după o idee originalā semnatā Mirela Retegan

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU