Activitati si evenimente copii in weekendul 28.02-1.03

 

Activitati si evenimente copii in Bucuresti weekendul 28.02-1.03

Odata cu soarele si vremea calduroasa, se inmultesc si evenimentele frumoase pentru copii si parinti.

 

1

 

Iata ce puteti face cu copiii in aceasta perioada:

Sambata, 28 februarie incepand cu ora 11 sunt o multime de spectacole si ateliere.

Pinguinii melomani, un spectacol de teatru pentru copii educativ și interactiv, oferit de Teatrul Ion Creanga in sala teatrului Elisabeta.

Spectacol de teatru pentru copii 4-12 ani, Esti pretios, adaptare dupa povestea lui Max Lucado.

Spectacol de teatru muzical pentru copii de 3-9 ani, urmat de un atelier creativ: Long Tom si cufarul cu pietre pretioase.

Festivalul primaverii cu MiniArtShow incepe pe 28 februarie – Zambete, copii si flori de Primavara la Sala Dalles.

 

Duminica, 1 Martie e timpul pentru atelierele cu martisoare 🙂

De la ora 10.00, Tapusele va invita la atelierul  “Şezătoarea mărţisoarelor”, vârsta recomandată, grupa mică 2-4 ani, grupa mare 5-12 ani.

Spectacol pentru copii 3-9 ani cu Trupa de Teatru Dino Piccolino, Doctor Martinel

Spectacol de teatru interactiv pentru copii cu varsta intre 2 si 10 ani, Peter Pan şi Piratul” la Librăria Bastilia

Duminica de la ora 17, incepe Printesa si bobul de mazare, spectacol pus in scena dupa frumosul basm scris de H.C. Andersen, cu un umor adecvat copiilor. 

Sărbătoarea Mărțișorului, care marchează prima zi a primăverii, va fi întâmpinată într-un mod inedit, cu joacă, creativitate și veselie duminică, 1 martie, de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și Akka Show, împreună cu cei mici, începând cu ora 11.00, în foaierul Sălii ARCUB. Copiii sunt invitați să confecționeze mărțișoare și felicitări, special pregătite pentru a fi dăruite mămicilor și bunicilor, ca semn al sosirii primăverii. Evenimentul este dedicat copiilor cu vârste între 3 și 8 ani, iar participarea este gratuita.

 

Fundatia Calea Victoriei ii asteapta pe adulti cu Martisoare culturale: Cursuri de arta si dezvoltare personala: Stil și Modă. Make-up. Design. Pictură.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU