Ultimele locuri la tabara de echitatie pentru copii

 

Din 2008 Be you! Club propune ca varianta de vacanta reusita, tabara de echitatie de la Pensiunea Ferma Brandusa, de pe Valea Avrigului.

Foto tabara nov4Avem copii care au crescut odata cu tabara – au inceput cand aveau 7-8 ani, iar acum se pregatesc sa bata la portile liceului, dar vin de atatia ani alaturi de noi, indragostiti de acest loc, de echipa si de activitatile propuse, de noutatile consecvente cu progresul lor.

Am inceput cu o tabara pe an si am ajuns la 5 tabere doar pe perioada vacantei de vara.

Pentru vacanta de toamna a celor mici va propunem, in perioada 1-5 noiembrie, tabara de echitatie cu urmatorul program zilnic:

·       dimineata micul dejun si sesiunea de calarie

·       program de joaca in curtea pensiunii (loc de joaca dotat cu leagane, saltea elastica mare, tobogane, sfoara, inele, tir cu arcul, tenis de masa, fotbal, badminton, coarda sau jocuri de cabana)

·       pranzul (in jurul orei 13.30) si program de odihna pana la ora 15.30

·       drumetie de aproximativ o ora la un obiectiv turistic din vecinatetea pensiunii

·       gustare proaspata (clatite, gogosi, pandispan, tort de biscuiti si altele)

·       activitati diverse (atelier de craft, atelier de gatit …)

·       urmarirea unui antrenament pentru concurs (pensiunea avand 4 cai de rasa cu care participa la astfel de activitati la nivel national) / urmarirea unei lectii de dresaj (frecvent se lucreaza cu caii unor terti, lasati la dresat)

·       masa de seara

·       siesta in aer liber (optional, in functie de temperatura – suntem la munte, in luna noiembrie)

·         pregatirea pentru somn si stingerea

Cazarea se face in camere spatioase (de 2 – 3 locuri), cu bai proprii, spatioase, si televizor.
Exista si un open-space mansardat, de 10 paturi, fiecare cu noptiera proprie, 4 dusuri si 4 toalete (amenajat in decursul anilor la cererea
foto tabaranoastra, copiii preferand sa stea in grup mai mare).
 

Echipa insotitoare este alcatuita din:

Corina Alexandrescu din partea “Be you! Club” – cu o vechime de peste 6 ani in derularea activitatilor extra-scolare, organizeaza si coordoneaza activitatile de calarie ce sunt desfasurate de instructorii pensiunii, organizeaza excursiile, drumetiile pe perioada taberei, insoteste in permanenta grupul

Gabriela Hobeanu  psiholog, trainer “Atelierele Copilariei”, de peste 5 ani implicata in activitati educative si artistico-plastice cu copiii prescolari si scolari, aducator de voie buna si idei creative care mai de care mai Foto tabara nov10nastrusnice, insoteste in permanenta grupul, cu exceptia sesiunilor de calarie

 

Costul taberei este 680 ron /copil cu cazare la camera sau 600 ron/copil cu cazare la open-space

Include: transportul (cu trenul), o sesiune de calarie zilnica, 3 mese, o gustare si atelierele .

Rezervarea unui loc se face fie prin achitarea integrala a lui pana in 22 octombrie, fie prin plata unui avans de 200 ron pana in data de 17 octombrie, si achitarea diferentei pana in 22 octombrie.

Detalii aici

 

Inscrierile se fac pana vineri 17 octombrie! LOCURI LIMITATE!
Inscrieri si relatii la [email protected]
Telefon 0721 828 805 / 0743 347 366  Cori Alexandrescu

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU