Septilin şi Koflet de la HIMALAYA – aliații sănătății familiei tale!

Dragoste, familie, carieră – acestea sunt ingredientele din care rezultă, pentru mulți dintre noi, rețeta vieții ideale. Din cauza ritmului alert în care suntem nevoiți să trăim, acordăm, din păcate, prea puţină atenţie sănătăţii și uităm că aceasta stă la baza momentelor frumoase petrecute alături de cei dragi, în fiecare zi. Nu uitaţi aşadar să apreciaţi, dar şi să întreţineţi sănătatea voastră şi a copiilor!

 

Starea generală de sănătate este influenţată în mare măsură de sistemul imunitar. El este mecanismul de apărare care ne protejează de factorii externi nocivi şi trebuie să știm că imunitatea nu este doar înnăscută, ci și formată pe parcursul vieții.

Imunitatea la copii

Organismul bebeluşului se adaptează treptat la noul mediu. La fel şi sistemul imunitar, pe care trebuie să-l îngrijim şi să-l fortificăm pentru ca micuţul nostru să crească puternic şi sănătos. Ca părinţi, avem responsabilitatea de a alege cele mai bune metode de întărire a imunităţii copiilor în timpul dezvoltării lor. O altă etapă importantă este perioada în care cei mici intră în contact cu o colectivitate – la creşă, la grădiniţă, la şcoală şi unde sunt şanse foarte mari să contacteze diverse afecţiuni.

Sfaturile specialișilor

Pentru creşterea imunităţii copiilor, specialiștii recomandă mişcarea în aer liber, odihna suficientă, alimentaţia sănătoasă şi, nu în ultimul rând, utilizarea unor produse cu rol de “scut”, ideal naturale și/sau sub formă de suplimente alimentare.

Septilin – restabileşte echilibrul imunitar

SeptilinSirop800x800pxSeptilin de la Himalaya Herbal Healthcare este recomandarea făcută de mulți medici, specialiști, dar mai ales de părinții care utilizează deja acest produs, cu rezultate foarte bune. Fiind un supliment alimentar cu ingrediente naturale, acesta crește imunitatea organismului și reduce riscul contactării gripei și a altor viroze respiratorii. Previne cu succes și tratează eficient primele simptome ale acestor afecțiuni. Iar acum, în prag de toamnă, când scăderea temperaturilor duce la slăbirea sigură a organismului, Septilin este un aliat pe care te poți baza pentru a proteja întreaga familie.

Septilin sub formă de sirop poate fi administrat copiilor începând cu vârsta de şase luni, are gust placut şi ajută la formarea sistemului imunitar într-un mod puternic si echilibrat. Siropul îi protejează la contactul cu medii noi (grădiniţă, şcoală) sau în perioadele de sensibilitate, când apariţiile răcelii şi a gripei sunt frecvente. Iar pentru copiii mari şi adulţi există varianta de tablete.

Datorită proprietăţilor antivirale, antibacteriene, antiinflamatoare şi imunostimulatoare, Septilin ajută şi la combaterea afecţiunilor respiratorii, putând fi folosit chiar în fazele acute.

Produsul atinge toate obiectivele unei terapii eficiente – îl putem folosi ca tratament încă de la debutul bolii, singur sau alături de simptomatice şi chiar de antibiotice, rezultând o recuperare mai rapidă, iar efectuarea curei de 3-6 luni scade simţitor riscul apariţiei recidivelor. În caz de alergii (mai ales rinita alergică şi astm bronşic), folosirea produsului Septilin în cure de minim 6 luni duce la scăderea frecvenţei şi intensităţii episoadelor alergice.

Ați răcit deja?

KofletDiakof800x800pxHimalaya Herbal Healthcare vă vine în ajutor prin Koflet și Diakof – siropuri ce combat tusea – primul reprezentând varianta cu miere, iar cel de-al doilea fiind varianta recomandată şi diabeticilor (fără miere sau zahăr). Cele două produse combat atât tusea neproductivǎ, cât şi pe cea productivǎ, acţionând asupra efectului şi a cauzelor care au declanşat tusea. Nu conțin alcool, nu sedează, nu determină reacții adverse și nu interacționează cu alte medicamente. Datorită conținutului bogat de miere (25%), Koflet are un gust plăcut și este ușor de administrat celor mici – îl puteți utiliza pentru copii începând de la vârsta de 1 an.

Ține la distanță răceala și gripa cu ajutorul lui Septilin – scutul pentru organismul tău și al copiilor și învinge tusea prin Koflet și Diakof! Echipa de nădejde a familiei tale în sezonul rece și nu numai!

Să nu uităm așadar să ne preocupăm de sănătate pentru că este un dar pe care trebuie să îl păstrăm şi protejăm cât mai bine, iar pentru a fi sănătos, organismul are nevoie de ajutorul nostru. Selectați cu atenție produsele pe care le utilizați, sprijinind organismul cu produse naturale.

Și pentru că uneori nu conștientizăm cât de importantă este sănătatea, până când nu avem probleme, Prisum International, distribuitorul produselor Himalaya Herbal Healthcare în România, vă îndeamnă să apreciați sănătatea și vă invită să participați la concursul lunii: ”Iubește sănătatea și ești premiat!”.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU