Jucarii interactive pentru copiii nostri

 

Jucarii interactive pentru copiii nostri

 

Tehnologia tot mai avansata din aceste vremuri moderne ne ofera posibilitatea de ne face viata mai frumoasa si munca mai usoara. Inteligenta copiilor de astazi tinde sa se dezvolte mai repede si mai bine decat inteligenta copiilor generatiilor din urma. Astazi, micii strengari sunt din ce in ce mai captivati de aparatura de ultima generatie si de gadget-urile ingenioase.

Microrobotul paianjen Hexbug

La fel ca si noi, care ne folosim tot mai mult de tehnologie, descoperind si utilizand materialele si produsele rezultate in urma cercetarilor stiintifice si creindu-ne roboti care sa ne faca viata mai usoara, asa si strengarii nostri, care sunt tot timpul energici si dornici sa descopere mediul inconjurator, au nevoie ca joaca sa le fie la fel de usoara si din ce in ce mai interesanta, mai captivanta si mai stimulanta.

Jucaria unui copil este la fel de importanta ca telefonul mobil pentru un adult. Ganditi-va ca de maine nu veti mai avea telefon, nu veti mai avea posibilitatea sa luati legatura cu ceilalti si sa iesiti din impas atunci cand intampinati probleme. Sigur ca ati putea trai fara telefon, dar viata voastra n-ar mai fi asa usoara. La fel este si pentru un copil. Ba mai mult, deoarece pentru el este chiar vital sa fie inconjurat de jucarii. Jucariile reprezinta lumea lor, lumea pe care ei o vor si pe care o vad. Jucariile ii stimuleaza pe cei mici, le dezvolta imaginatia, creativitatea si personalitatea. Cu ajutorul jucariilor, copiii invata sa se exteriorizeze, sa se comporte intr-un fel sau altul fata de ceilalti oameni si fata de animale. Robotii pe care omenirea i-a creat pana acum pentru a inlocui oamenii sub unele aspecte ale vietii sunt o metoda ideala de a le stimula strengarilor inteligenta si de a le dezvolta creativitatea. Rolul jucariilor din vremurile actuale nu mai este acelasi si singurul care era in vremurile de demult. Copiii nostri au nevoie de tehnologie pentru prezent si viitor si au nevoie sa o dezvolte si sa o transmita mai departe. Jucariile inteligente de ultima generatie reprezinta pentru ei nu doar un motiv de distractie, ci si un exemplu bun si pe intelesul lor despre cum functioneaza tehnologia.

Micii nostri exploratori sunt mereu fascinati de jucariile roboti care pot imita si imprumuta trasaturile unei vietati.Si pentru ca cei mici se plictisesc foarte repede de jocuri si jucarii, eMAG s-a gandit sa le ofere prichindeilor jucarii interactive, de care sa nu se plictiseasca niciodata. Asadar, daca doriti sa le faceti o surpriza celor mici, Microrobotul paianjen Hexbug este o minunatie electromecanica pe care o pot privi si manevra cu usurinta, deoarece paianjenul Hexbug are o comanda a directiei de 360 grade, un ochi tip LED in fata si o telecomanda cu 2 benzi ce pot fi selectate de utilizator. Telecomanda ii permite utilizatorului sa manevreze mai multi microroboti independent sau simultan. E cel mai mare membru al familiei de microroboti Hexbug, exceptand modelele XL. Complexitatea mecanismelor interne si capacitatea de deplasare pe 6 picioare il fac sa fie fascinant de privit si manevrat.

Ganditi-va cat de incantati ar fi copiii sa stie ca pot manevra o asemenea creatura! Cum functioneaza? Comanda directiei de 360 grade si ochiul tip led permit utilizatorului sa-l conduca pe langa obiecte si sa-i controleze precis pozitia. Baterii: 3 x AG13 (sunt incluse). Dimensiuni: 11 x 11 x 13 cm.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU