De Halloween nu te speriem, ci te premiem!

 

De Halloween nu te speriem, ci te premiem!

 

halloween cartiEditura Litera, ne invita astazi, 31 octombrie, să colindăm magazinele Diverta din Mall Vitan și Plaza alături de un grup de copii curajoși, cărora nu le este frică de dovleci sau fantome.

Orice copil care vine costumat în ziua de Halloween la Diverta și rostește formula magică Păcăleală sau cărți? primește din partea editurii câte o carte de povești care să-l facă să viseze frumos în fiecare seară.

 

Dacă doriți să vă alăturați grupului nostru de colindători, vă așteptăm vineri, ora 16.30 la Diverta Vitan sau la ora 17.30 la Diverta Plaza!

Buhuhu!

 

Pentru detalii vă rugăm să consultați regulamentul pe site-ul nostru: www.litera.ro

Magazine participante: Diverta Mall Vitan, Diverta Plaza Mall, Diverta Băneasa Mall

 

* * *

 

 

Litera aniversează 25 de ani de existență!

În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. Se împlinesc, așadar, anul acesta, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat peste 4000 de titluri, într-un tiraj total de aproape 46 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte. Îți mulțumim că ne ești alături și te invităm să ne însoțești, și de acum înainte, în călătoria noastră printre cărți, idei și cuvinte.
Litera, 25 de ani. Un sfert de secol de cărți! 

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU