Cum ne spalam pe maini? Video educational pentru copii

Sa invatam copiii sa se spele pe mainei. Video educational. Hand Washing for Kids - Crawford the Cat - Educational. Cum ne spalam pe maini?

Ce facem cand copilul refuza sa se spele pe maini?

Cu siguranta ca orice parinte trece la un moment dar prin perioada cand copilul lui refuza sa se spele pe maini. Ce avem de facut?

Dupa ce ii explicam de ce este importanta sa se spele pe maini (pentru a curata mainile de microbi si a preintampina imbolnavirile), putem viziona impreuna cu copilul nostru acest filmulet educativ si cu siguranta ca va deveni mult mai receptiv. Un video educational despre cum ne spalam pe maini, care il ajuta pe copil sa isi doreasca sa urmeze exemplul lui Crawford the Cat.

Vezi si:

Video Cum ne spalam pe maini?

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU