Concurs Solaris – Castiga produse sanatoase pentru toata familia!

Participa si castiga produse sanatoase: unul din cele doua cosuri de produse sanatoase pentru toata familia, de la Solaris!

Concurs Solaris – Castiga produse sanatoase pentru toata familia!

Fiecare cos contine urmatoarele produse: Musli mix 150g, Ulei de cocos 100 ml, Saratele 100 g, Migdale crude 150 g, Deliciu Rosu 125g, Fulgi de orez integral Granovit, Unt de arahide crocant.

Cum te poti inscrie la concurs?

  1. Like paginilor de Facebook Solaris si GoKID
  2. Share public acestui concurs pe wall-ul tau de Facebook .

  3. Scrie pe site, aici in Comentarii, care este produsul tau Solaris preferat.

Concursul se incheie pe 23 octombrie 2014.

Sunt 2 premii: fiecare din cei doi participanti care va castiga produse sanatoase va primi un cos cu cele 7 produse Solaris enumerate.

Extragerea castigatorilor se va face cel tarziu pe 27 octombrie, cu ajutorul aplicatiei random.org.

Mult succes tuturor!afis concurs solaris

Solaris reunește o serie de produse care îți pot fi alături la micul dejun, prânz sau cină. De la fulgi și müsli, ceaiuri și cicoare, sucuri naturale din fructe, cereale și leguminoase, semințe și mirodenii, făinuri, uleiuri comestibile, fructe crude și uscate până la uleiuri esențiale și pentru aromoterapie.

Noua imagine a produselor vorbește despre optimism, deschidere, naturalețe, bucurie simplă. Solaris are încredere că gama de produse în stare naturala pe care o oferă reprezintă o hrană bună, la orice vârstă și pentru orice preferințe culinare. Și mai ales pentru toti cei care iubesc și respectă natura și preferă un stil de viață sănătos. Castiga produse sanatoase de la Solaris!


DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

484 COMENTARII

  1. Eu folosesc uleiul Solaris pentru gatit, sucuri naturale din fructe, fulgi, müsli! Sunt foarte multumita!

  2. Sunt mai multe dar daca ar fi sa aleg unul pe care il mananca toata familia este turta dulce cu scortisoara.

  3. uleiul de ricin,imi e de mare ajutor pt intarirea unghiilor si ca masca de par,iar pe gene il apli cu o periuta de rimel pentru gene mai dese,lungi si rezistente.

  4. Imi plac toate produsele,sunt minunate.In special imi place turta dulce cu scortisoara.Multumim pentru concurs.

  5. Imi plac foarte mult produsele Solaris. Ce folosesc zilnic este: uleiul de ricin, de migdale dulci si de asemenea, legumele uscate sunt incredibile. Fara adaos de zahar si sare, doar legume dehidratate care in mancare dau gust si sunt foarte bune! 🙂

  6. Produsul meu preferat de la Solaris este uleiul de cocos presat la rece. Sunt curioasa sa incerc si biscuitii ce au aparut de curand 🙂

  7. Am mai multe produse preferate: semintele de chia, turta dulce, migdalele … acum chiar am comandat dejun kollath, abia astept sa ajunga si sa-l incerc 🙂

  8. Nu am produse preferate pentru ca imi place tot ce folosesc de la Solaris, uleiul de cimbru si busuioc sunt deosebite ca parfum pentru camera copilului si le folosesc zilnic

  9. Toate produsele sunt sanatoase si minunate,e greu sa aleg doar un produs!
    Deliciu Rosu 125g si Musli mix 150g!

  10. Folosesc multe produse Solaris,nu pot spune că am unul preferat :), ulei de cocos, migdale, sare roz de himalaia, mei şi pot înşira multe produse din cămară.

  11. Produsul preferat este Deliciu rosu (amestec de alune de padure, caju, migdale, seminte de pin, merisor, agrise si stafide jumbo).

  12. „Solaris” şi-a propus, să readucă natura și simplitatea în viața oamenilor, sub un nume, ce caracterizează o alimentație echilibrată și sănătoasă…la orice vârstă.

    Printre preferinţele mele se numără:
    Făina din fructe de roşcove – 100gr – SOLARIS
    Este alternativa ideală, ori de câte ori, o reţetă presupune cacao sau ciocolata. Are in mod natural un gust dulce şi este o sursă extraordinară de calciu, potasiu şi riboflavina, vitamine şi minerale.
    Se poate adăuga, chiar, şi la pâinea, pregătită în casă, oferind aluatului un gust interesant şi un aport important de fibre.
    Spre deosebire de cacao, nu conţine grăsimi sau substanţe, stimulând sistemul nervos (cafeina, teina).
    De asemenea, conţine mai multe calorii decât cacaoa, nu conţine gluten şi este ideală pentru cei, prezentând intoleranţă la gluten (celiachie).
    Poate fi amestecata cu îndulcitori, lapte sau cu orice, potrivit pentru deserturi.

    Omega Forte – Amestec de seminţe – SOLARIS
    Amestec echilibrat de seminţe, pentru a asigura organismului acizii graşi esenţiali (Omega 3, Omega 6 şi Omega 9), pe care organismul nu îi poate sintetiza, singur, şi, pe care, trebuie sa îi asimileze din hrană. Un aport corect de acizi graşi Omega ne asigură energia necesara pentru funcţionarea optimă şi energia zilnică.

    Batoane de vanilie – 4g – SOLARIS
    Vanilia poate fi folosit pentru aromatizarea băuturilor, a dulciurilor, a salatelor. Dar, cu precădere, ea este utilizată pentru deserturi, datorit gustului deosebit. De origine indiană, aceste „beţe” de vanilie sunt 100% naturali, fără aditivi sau conservan

  13. Folosesc zilnic sarea marina Solaris atat fina cat si grunjoasa,cu ajutorul careia am scapat de consumul exagerat de sare iodata pe care o foloseam inainte ,iar pe timp de iarna de un real ajutor este Belsug de Mirodenii Dulce , care are tot ce este necesar pentru a face mancaruri delicioase si sanatoase.

  14. Buna ziua!Toate produsele pe care le-am consumat de la Solaris,mi-au placut…de la semintele de canepa sau de chia,dejunul Kollath,covrigeii cu chimen,pana la uleiul de cocos.Pe acesta din urma il ador!!!:)

  15. Pentru ca pe 27 octombrie este ziua baietelului meu si pentru ca la noi in casa sunt nelipsiti covrigeii integrali si delicioasele musli mix!!!

  16. Clar, preferatul meu produs este uleiul din nuca de cocos. Miroase extraordinar, il folosesc in special ca hidratant pt corp si tratament pentru par.

  17. Cand vine vorba de produsele Solaris sunt primele in topul preferintelor , pot spune ca iubesc produsele Solaris si le recomand cu drag si cunoscutilor.

  18. Eu folosesc uleiul Solaris pentru gatit, sucuri naturale din fructe, fulgi, müsli! Sunt foarte multumita!

  19. Sunt foarte multe produse bune! Nu se poate alege, fiecare face parte din alta reteta, alta masa, alt moment al zilei! Primele la care m- am gandit au fost migdalele crude.

  20. Produsul de baza pt familia mea este sarea neiodata. La aceasta se adauga legumele deshidratate, migdalele crude si alte cateva. Sa fiti sanatosi!

  21. MIE IMI PLAC LA NEBUNIE FULGI DE OVAZ pe care ii mananc cu lapte , FETITEI TURTA DULCE pe care le ia la scoala IAR BAIATULUI SI SOTULUI FRUCTE USCATE pe care le mananca de cate au ocazia

  22. Produsul meu preferat este musli mix,turta dulce cu scortisoara si lista poate continua!!Toate produsele sunt bune , gustoase si sanatoase

  23. Produsul meu preferat este : MUSLI MIX ,MIGDALE CRUDE,CAFELUTA DE CEREALE SI CICOARE GRANULATA,CONDIMENTELE,PASTE – PENNE RIGATE CU 4 OUA ETC ETC ETC

  24. imi plac mult de la Solaris tentatile dulci – fructe confiate si taratele de grau le folosesc constant

  25. Preferatele familiei sunt: Deliciu Rosu 125g si Musli mix 150g; ador saratelele; migdale crude;stafide negre, caju crud , sarea si fainurile carel le folosim in bucatarie.

  26. Produse Solaris preferate: seminte decorticate de canepa, goji, ghimbir, anason stelat, nucsoara macinata, piper 5 arome, ulei esential pin, eucalipt.

  27. Produsul meu preferat Solaris este „Deliciu Rosu” pentru ca este un produs satios atunci cand timpul si locul nu imi permit sa am o alternativa sanatoasa si imi potoleste si „pofta de dulce” .

  28. Migdalele crude. Unul dintre produsele mele preferate. In iaurtul de dimineata, in prajituri sau pur si simplu intr-un mic pachetel reprezentand gustarea de dupa-amiaza.

  29. Imi plac majoritatea produselor Solaris – actualmente produsul meu favorit sunt semintele de canepa 🙂

  30. Lista participantilor la concursul SOLARIS
    Lista participantilor la concursul SOLARIS
    1 ade dragomir
    2 adam dana
    3 Ade Giu
    4 Adela
    5 Adina
    6 Adina Gavriloi
    7 adinacozma
    8 Adriana Elena Stanescu
    9 Adriana Lacatusu
    10 Adriana Lupea
    11 Adriana Panait Jarca
    12 Ady Adyta
    13 Adyna_RADU
    14 Aghinitei Maria
    15 Alex Crn
    16 Alexa Alexutza
    17 Alexandra Ali
    18 Alexandra Craciun
    19 Alexandra Ghinet
    20 Alexandra Giurcan
    21 Alexandrescu Corina
    22 Alexandrescu Crinu
    23 Alexandru Craciunescu
    24 Alexandru Mariana
    25 alina
    26 Alina Hoban
    27 Alina Nitu
    28 Alina Oancea
    29 Alina Reut
    30 Alina Varnavici
    31 Ana
    32 Ana Damian
    33 Ana Gherasim
    34 ana maria vitalaru
    35 Ana-Maria Frincu
    36 Ana-Maria Gurgu
    37 Ana-Maria Vitalaru
    38 Anca Gabriela Lupu
    39 Anca Haba
    40 Anca I
    41 Anca Maria
    42 Anca Zaharia
    43 Ancuta Juganariu
    44 Andra Pop
    45 Andrea
    46 Andrea Moldovan
    47 Andreea Calinescu
    48 Andreea Cojanu
    49 andreea coman
    50 Andreea Palade
    51 Andreea Radu
    52 Andreea Voiculescu
    53 Andreescu Nina-Andreea
    54 Angela
    55 Anisorac
    56 Annamaria
    57 ANTON MARILENA
    58 Antonya Maria
    59 Apostoiu Mihaela
    60 APOSTOL VIORICA
    61 Ardelean Maria(Marina)
    62 Ariadna
    63 Ariadna Abi
    64 Arina
    65 aron cristian constantin
    66 Aurel Lupan
    67 Aurica Mihaica
    68 Aurora Carmen
    69 Avramescu Evelina Mihaela
    70 Badachi Luminita
    71 Badoiu Madalina
    72 Baduca Anca
    73 Balan Ana-Maria
    74 baran diana
    75 baran elena
    76 Barcer Mihaela
    77 berzantu alina
    78 Bianca Rogoveanu
    79 Bleotu Macrina
    80 Bonnye katherine
    81 Boroica Abigaela
    82 Boros Marina
    83 BORS IOAN
    84 Brad Ileana
    85 Brat Iuliana
    86 Bucur Magdalena
    87 Bucureanu Georgeta
    88 Bucureanu Vasile
    89 Buica Cornelia
    90 Burduja Cristina Maria
    91 Burlacu Mihaela
    92 Buzu Alexandra
    93 C Ion
    94 Calinescu Gabriela
    95 Camelia
    96 Camelia Covaci
    97 camelia neagoe
    98 Camy Gaby
    99 candrea nadia alina
    100 carla
    101 carmen
    102 Carmen Budac
    103 Carmen Matisan
    104 Carnaru Alina
    105 Cata Pop
    106 Catalin Banghea
    107 Catia Manescu
    108 Cercel Mihaela
    109 Chesnoiu Elena Andreea
    110 chindris adina
    111 Chisnenco Oana
    112 Claudia
    113 Claudia Cojocaru
    114 Claudia dinu
    115 Cojan Clementina
    116 cojocaru claudia
    117 Colceag Eugenia
    118 constantin gornescu
    119 constantin maricica
    120 Constantin Moshu
    121 Corina Banghea
    122 Corina Elena
    123 Corina Magdalena
    124 Cornel Coardas
    125 Cornelia
    126 Cornelia Encica
    127 Cornelia Mihaela
    128 Cory Corina
    129 Cosmi C. Lungeanu
    130 Cozea Dan
    131 Craciunescu Mihaela
    132 Creanga Cristian
    133 Creanga Viorica
    134 Crenguta Oprisan
    135 Crina Ina
    136 cris
    137 Criss CrisEla
    138 Cristea Ionita
    139 cristea sanda
    140 cristi andreea
    141 Cristian-Tudor Covaci
    142 Cristiana Anca
    143 Cristina christinne
    144 Cristina Gh
    145 Cristina Iordache
    146 Cristina M
    147 Cristina Nemira
    148 Cristina Popescu
    149 Cristina Stan
    150 Cristina T.
    151 Cristina Turcu
    152 Cristina Visalon
    153 csegedi dalma
    154 Cumpanasoiu Bianca
    155 Czifra Anita
    156 damoc iacinta
    157 dan ababei
    158 Dan Craciunescu
    159 Dana
    160 dana deatcu
    161 dana stanca
    162 Dana Stefania Radu
    163 Dane Dn
    164 Daniel Dani
    165 daniela antohe
    166 Daniela Ionela Iorga
    167 Daniela Tabirtoiu
    168 Dascalu Carmen
    169 Delia Floare
    170 Deni Ifrim
    171 Denisa Ifrim
    172 Denisa Ionas
    173 deny denisa
    174 Diaconu Cristina
    175 diaconu lorena
    176 Diaconu Luminita
    177 Diana
    178 Dinu Anamaria
    179 Dinu Florina Madalina
    180 dobrovicianu daniela
    181 Doina Ana Butman
    182 Dorin
    183 Dorosh Lyudmyla
    184 DRAGOMIR DANIELA
    185 Dragomir Denisa Maria
    186 dulca
    187 DUMITRACHE ALINA
    188 Dumitrasi Vasilica
    189 Dumitru Aurelia
    190 Dumitru Iulia
    191 Dumitru Lavinia
    192 Durac Mihaela
    193 Dya
    194 Ecaterina Cucuteanu
    195 Elena
    196 ELENA ALINA ARON
    197 Elena Gornescu
    198 elena Luca
    199 elena pauseriu
    200 Elena Rosan
    201 Eliza
    202 Elke Dvornic
    203 EMIL HOSSU
    204 Emilia Bacanu
    205 Emilia Sofilca
    206 ene maria
    207 Ene Sofia Raluca
    208 Enea Daniela
    209 enescu
    210 Enica Daniela
    211 Farcas Bianca-Diana
    212 filigeanu marius daniel
    213 filigeanu violeta
    214 florentina
    215 Florin Hossu
    216 Florina Marin
    217 Florina Sandu
    218 foica ancuta
    219 foica cristian
    220 Fonodi Erika
    221 Francisca Cenuse
    222 Gabbi Marysa
    223 Gabi Astancai
    224 Gabriela Antici
    225 Gabriela Ela
    226 Gabriela Nicoleta
    227 Gabriela Sandu
    228 Galca Veronica Daniela
    229 gavril dana tatiana
    230 Gavriloi Adina
    231 Geogiana Loredana Lazar
    232 GEORGESCU NICOLETA
    233 GeorgiaN Radu
    234 Georgiana
    235 Geta Alexiu
    236 Gheorghe Cristina
    237 Gheorghe Stefania
    238 GHICIOC OTILIA
    239 Ghioca Andreea
    240 ghizdavu iuliana simona
    241 Giorgiana Gio
    242 Goga Carmen
    243 Gogoci Ramona
    244 Gora Rodica
    245 Gurzau
    246 Gurzau Cristian
    247 Gyorgy Ludovica
    248 Harabagiu Elena
    249 Hauca Mihaela
    250 Hornyak Claudia
    251 HOSSU CLAUDIA
    252 HOSSU EMIL
    253 Hossu Florin
    254 Huma Raluca
    255 Hurmuz Aly Florentina
    256 Iacob Emilia
    257 Igor
    258 ileana lipan
    259 Ilies Daniela
    260 ilioiu nicoleta alexandra florina
    261 Ioana Ciuhan
    262 Ioana Dumitru
    263 Ioana Ruxandra Grigore
    264 Ionel Cornel Vasilescu
    265 ionela bortofleac
    266 Ionela Patriche
    267 ionita cristina
    268 Ionut Adam Borsos
    269 Iri Na
    270 Irina Alexa
    271 Irina Cristina Ţenu
    272 irina micu
    273 irina mitrofan
    274 Irina Nica
    275 Iuga Marian
    276 Iuga Mihaela
    277 Iulia Pletea-Mihai
    278 Iulia Sava
    279 iulian stanescu
    280 Ivan Janeta
    281 Judit
    282 Jullya
    283 Kremer Anamaria Rut
    284 Lacra Lacry
    285 Lacramioara Baltag
    286 Lacramioara Margarit
    287 Laura Cotolan
    288 Laura draga
    289 Laura Dumitrana
    290 laura lali
    291 Laura mone
    292 lautarescu adriana
    293 lautarescu daniel
    294 Lavi Cuisine
    295 Lavinia Beko
    296 Lebada Lacramioara
    297 Liliana Godgea
    298 Loredana Cenuse
    299 Loredana Mariana
    300 Loredana Voicila
    301 Lory
    302 Love Xandra
    303 Luca Mihaela
    304 lucia
    305 Luminita Diaconu
    306 Lungu Laura
    307 Lupoaie mihaela
    308 Lya Strg
    309 Madalina Georgescu
    310 madalina history
    311 madalina m.
    312 Madalina miva
    313 Magdalena Alexandrescu
    314 Manase Cristian
    315 Manases Andrea
    316 mandita lupu
    317 Manea Florina
    318 manescu elena manuela
    319 Mara Pia
    320 Mardare Mariana
    321 margareta cismasiu
    322 Maria
    323 Maria Alina
    324 Maria Hulea
    325 Maria Tomescu
    326 Maria Valentina Fialcovschi
    327 Marian Si Georgiana Mihai
    328 Mariana Lupan
    329 MarianaR
    330 Marilena Anton
    331 Marin Theodora
    332 Marius Orbai
    333 Martes
    334 Mary_LENA
    335 Matei Gabriela
    336 Maxim Anka
    337 Melinceanu Adrian
    338 Melinda Zerkula
    339 Mia Hykari
    340 Micu Doina
    341 Mihaela
    342 Mihaela Cornelia
    343 mihaela elisei
    344 Mihaela Marian
    345 Mihaela Nistor
    346 mihaela scarlat
    347 mihaela scurtu
    348 Mihaela Soare
    349 Mihai Georgiana
    350 Mihai Ionela
    351 Mihai Stefania
    352 Mihaica Roxana
    353 Mira
    354 mirela
    355 mirela ladi
    356 Misca Ana-Maria
    357 Mona Voicu
    358 Monica Marton
    359 moroi alina
    360 munteanu raluca
    361 Musat Gianina
    362 nadejda
    363 nastase gabriela
    364 Natalia
    365 neacsu adrian
    366 neculai cucos
    367 negrea geanina
    368 Nicolae Mirela
    369 Nicoleta
    370 nicoleta bejan
    371 nicoleta ciocoiu
    372 Nicoleta Loredana
    373 NISTOR ANA
    374 Nistor Mihaela
    375 nita veronica
    376 Nitica Mihaela
    377 Oana
    378 oana cristina
    379 Oana Gainar
    380 Oana Maria
    381 Oana R
    382 Ochianu Mihaela Andra
    383 olaru catalina
    384 olgutaiulia
    385 olimpia
    386 Oprea Andreea
    387 oprea ion
    388 Oraca Mihaela
    389 Parvu Ana-Maria
    390 PASERE RODICA MIHAELA
    391 Patrolea Raluca
    392 Patrulescu
    393 Paula Andreea
    394 Paun Dana Loredana
    395 Paun Dorin Petru
    396 Paun Dorin Petru
    397 Paun Loredana
    398 Petre Ramona
    399 Petris Lavinia
    400 Petronica Tarhon
    401 Petruta
    402 PicincuHobjila Viorica
    403 Pintilie Lorena Mihaela
    404 Pirvu Cristina
    405 PIRVU MARIA
    406 Placinta Oana
    407 platon alexandra andreea
    408 pop marin
    409 POPA CAMELIA
    410 Postelnicu Mariana
    411 preda nicoleta alina
    412 puscasu andreea
    413 RADU DUMITRA-IOANA
    414 Radu ION
    415 raileanu camelia
    416 Raluca Cirstea
    417 Raluca Nitu
    418 Raluca puciu
    419 Raluca ralu
    420 Raluca Uhaci
    421 Ramo Claudia
    422 Ramona-Liana Gogoci
    423 rapan anca ruxandra gabriela
    424 robert
    425 Rosulescu Eugenia
    426 Roxana P
    427 Roxana Stroilescu
    428 Ru
    429 rusu iulia
    430 Rusu Teodora
    431 Ruxandra Ioana
    432 sabangeanu antoanela
    433 Satmarean Tabita
    434 schiopu margareta
    435 serban
    436 Serban Elena
    437 serban greti
    438 Serban Olga
    439 Sever C
    440 Silvia Androne
    441 Silvica Silvica
    442 Silviu Ciobanu
    443 Simbotin Gabriela
    444 Simida si Dinu
    445 Simona Gabor
    446 Simona Milea
    447 Simona Scurtu
    448 skippy
    449 Smaranda Elena Ditza
    450 soare mirela
    451 Sora Catalina
    452 Sorin Cretu
    453 Sorina Neacsu
    454 spuma smaranda
    455 Stefana
    456 Stela C.
    457 Stephanie Stef
    458 Ster Maria
    459 Suta Maricica
    460 Suzana Suzy
    461 Symona Yonela
    462 Tender Carmen Marilena
    463 Teodorescu Alexandra
    464 Teodorescu Roxana
    465 teofana rusu
    466 Tincu
    467 TOADER STEFANIA
    468 TRICA VIORICA
    469 Troaca
    470 tudorica liliana
    471 tunaru gabriela
    472 UILACAN POMPILIA
    473 Unguras Crina
    474 ungureanu gabriela
    475 ungureanu ioana
    476 Ungureanu Irina Ionela
    477 valih
    478 Vancea Liudmila
    479 varga georgiana
    480 Varlan Neculai
    481 veronica
    482 Veronica Iosub
    483 Viciu Cipriana Mihaela
    484 Victoria Anghel
    485 vlasceanu violeta
    486 Vochineci Monica Nicoleta
    487 Vochineci Victorita
    488 Voinea Cristina Ramona
    489 Yo-ana Yoana
    490 zaharia elena
    491 Zota Dragos
    492 Zota Marioara

    Desemnarea castigatorilor va avea loc la ora 17.30

    Mult succes tuturor!

ADAUGĂ COMENTARIU