Acvatic Bebe Club răsplătește proaspetele mămici

Acvatic Bebe Club-locul ideal pentru bebelusi. Acvatic Bebe Club rasplateste proaspetele mamici

ACVATIC BEBE CLUB, un club nou cu perspective moderne focusat pe nevoile celor mici îşi ia angajamentul de a aduce încrederea, respectul de sine şi siguranţa pentru fiecare copil, atât prin programele de educaţie acvatică individuale cât şi prin workshopurile creative şi intensive alese cu atenţie şi realizate in parteneriat cu colaboratorii noștri.

Situat la doar 5 minute de Piața Unirii, clubul beneficiază de o locație centrală ce asigură locuri de parcare si terasă pentru clienții săi.

O ofertă unică pentru proaspetele mămici: Acvatic Bebe Club rasplateste proaspetele mamici

În luna octombrie Acvatic Bebe Club are o promoție specială. Acvatic Bebe Club rasplateste proaspetele mamici care au născut anul acesta cu o reducere specială de 10% pentru programele de educație acvatică și pentru programul la domiciliu.

Grijă și dedicație pentru copii

Născut din dedicație și pasiune pentru copii, clubul oferă o pregătire excepțională a instructorilor atât prin calitățile lor profesionale cât și prin cele personale.

Adaptarea copilului la mediul acvatic de la o vârstă foarte fragedă a stârnit interesul multor părinți din zilele noastre, în mare parte datorită beneficiilor atât în sfera bio-psiho-socială, cât și motrică și afectivă.

Mai multe informații despre programele de educație acvatică și pentru programul la domiciliu puteți afla de pe site-ul www.acvaticbebeclub.ro sau la numerele de telefon 0742.745.367/ 031.43.82.882

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU