Premiera Sezonului 2: Sofia Intai

 

Noul sezon din Sofia Întâi începe din 27 septembrie la ora 10:00 doar la Disney Junior!

 

DAISY DUCK, MINNIE MOUSE, GOOFY, MICKEY MOUSE, DONALD DUCK, PLUTO

 

Întâmplările din serialul "Sofia Întâi" se petrec în lumea de poveste a Enchanciei și ne prezintă povestea prințesei Sofia, o fetiță curajoasă care învață cum să se adapteze vieții regale după căsătoria mamei sale cu regele când micuța devine prințesă peste noapte.

În primul episod, Sofia descoperă că vrăjitoarea care a sosit în vizită este de fapt o zâna rea care vrea să îi fure amuleta magică. Oare va reuși Sofia să o oprească, cu ajutorul Albei ca Zăpada? Aflați răspunsul sâmbătă, 27 septembrie, de la ora 10:00. Episoade speciale din sezonul 1, din 22 septembrie, la ora 10:00.

Poveştile prezentate în Sofia Intâi au loc în lumea de vis a micuţei Sofia care porneşte în viaţă ca o fată obişnuită. Dar atunci când mama ei se mărită cu regele, este transpusă într-o lume plină de strălucire, dar uneori confuză la castel, alături de casa regală, alaiul fastuos şi noii fraţi vitregi, Amber si James. Sofia Intâi include şi apariţii ale zânelor Fauna, Flora şi Vremefrumoasă (zâne cunoscute din povestea clasică Frumoasa din pădurea adormită de la Disney) în funcţia de directoare ale Academiei Regale Pregătitoare, unde studiază Sofia, alături de alţi prinţi şi prinţese.

 

DAISY DUCK, MINNIE MOUSE, GOOFY, MICKEY MOUSE, DONALD DUCK, PLUTO

Dezvoltat special pentru fetiţele preşcolare, Sofia pune accentul pe elementele clasice ale prinţeselor, aducând în acelaşi timp trăsături specifice noului personaj. Fiecare episod aduce diferite lecţii de bună purtare bazate pe calităţi precum curaj, bunătate, independenţă, generozitate şi sinceritate.

Sofia Intâi este un serial plin de fantezie, magie şi muzică din care cei mici pot învăţa lecţii valoroase.

 

Advertisement

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU