First Encyclopedia of Science – Carte in limba engleza

 

First Encyclopedia of Science. Usborne – Carte in limba engleza pentru copii cu varsta peste 5 ani.

 

first encyclopedia of scienceO carte pentru copii serioasa, caci stiinta este o treaba serioasa, nu-i asa? Si nu este nici usor pentru copiii de 5 – 6 ani sa priceapa ce e cu universul in care traim.

Copiii pot invata din ce este constituit pamantul, afla de ce se schimba anotimpurile si invata sa defineasca cum este vremea, ce sunt plantele si animalele, afla din ce e constituit corpul uman, invata despre gravitatie, energie si multe alte “secrete” din universul nostru si cum sunt ele aplicate in viata de zi cu zi.

Toate exlicate pe intelesul copiilor si cu imagini descriptive relevante.

 

Un cadou minunat pe care il puteti face copiilor pentru a le trezi curiozitatea pentru tot ce ne inconjoara, pentru a-i face “cercetatori” in fiecare zi de joaca.

 

Cartea are format mare, cu pagini lucioase, de calitate si cu coperta cartonata.

 

Categoria: Carti pentru copii de la varsta de 5-6 ani

Tip selectie: Pe incercate

 

De unde puteti cumpara cartea? 

Comenzile se fac pe adresa [email protected] , pe site-ul http://cartienglezacopii.blogspot.ro/ sau pe pagina de Facebook Carti copii

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU