Aventurile lui Cepelica, de Gianni Rodari. Carte de aventuri pentru copii

Aventurile lui Cepelica pot sta alaturi de Habarnam in biblioteca fiecarui copil care iubeste cartile si lumea povestilor.

O carte plina de aventuri pentru copii mai maricei, deoarece doar copiii peste 6-7 ani pot intelege subtilitatile limbii, metaforele si replicile pline de ironie. Dar si aventurile lui Cepelica sunt inedite si ar fi mai greu de inteles pentru copii mai mici: ni se dezvaluie o lume arhaica, plina de mister si peripetii.

Personajele sunt inedite, mai ales pentru ca sunt reprezentate doar de legume – iar ceapa este personajul central al acestei carti:

„Cepelică era fiul bătrânului Cepeloi şi avea nu mai puţin de şapte fraţi: pe unul îl chema Ceapăverde, pe altul Cepeluţă, pe celălalt Cepuşoară şi aşa mai departe, nume, fireşte, cum nu se poate mai potrivite pentru mlădiţele unei prea cinstite familii de ceapă.“

Aventurile lui Cepelica este buna de citit in vacanta cand imaginatia celor mici zburda la fel ca picioarele lor neobosite, de dimineata pana seara.

Tip selectie: Pe incercate

De unde poti cumpara cartea Aventurile lui Cepelica?

De aici – acum in promotie.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU